ÖZEL GEBZE BAŞARIYA YELKEN AÇTI

ÖZEL GEBZE BAŞARIYA YELKEN AÇTI

 Özel Gebze Eğitim Kurumları ortaokul öğrencisi Defne Uçal Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri...

 

Özel Gebze Eğitim Kurumları ortaokul öğrencisi Defne Uçal Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Yelken Turnuvalarında Kocaeli İl 3.’cüsü oldu.

Birçok Yelken Kulübü sporcularının yarıştığı ve kıyasıya mücadele ile geçen yarışlarda Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokul Bölümü öğrencisi Defne UÇAL’ın başarısı okul yönetimini de mutlu etti. Ailesinin küçük yaşlardan itibaren desteklediği genç sporcu Defne UÇAL sonuçtan oldukça memnun. Gönlünde birincilik olduğunu ancak biraz havanın şartlarında kaynaklanan aksilikler yaşandığı için 3.lük derecesinin de sevindirici olduğunu belirten Defne UÇAL okuldaki ders performansında da oldukça başarılı bir öğrenci.

Okul Müdürü Nevin ASLAN : “ Öğrencimizin başarısından oldukça mutlu ve gururluyuz. Defne’nin ailesinin desteği ile hem okuldaki başarısının yüksek oluşu hem de spor dalındaki başarısının yüksek oluşu okul idaresi olarak bizleri memnun etmekte ve gurur vermekte. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” Dedi.

Özel Gebze Eğitim Kurumları öğrencisi Defne UÇAL spor hayatında daha bir çok başarılara imza atacağa benziyor. Hırs, azim, istek ve inançla her zorluğun üstesinden gelinebileceğini belirten Defne UÇAL, bir sonraki hedefinin birincilik olduğunun altını çizdi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.