ÖZEL GEBZE BAŞARIYA DOMUYOR

ÖZEL GEBZE BAŞARIYA DOMUYOR

 Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokul Bölümünde okuyan öğrenciler Doruk Şeremet  ve Arda Büyükpınar Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından...

 

Özel Gebze Eğitim Kurumları Ortaokul Bölümünde okuyan öğrenciler Doruk Şeremet  ve Arda Büyükpınar Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Edirne Swimming Cup 2017  yüzme yarışlarında dereceler alarak önemli  bir başarıya imza attılar.

Edirne’de düzenlenen yarışlarda eşsiz performanslarıyla rakiplerini geride bırakan genç sporcular, madalyalarına attıkları kulaçlarla kavuşan Özel Gebze Eğitim Kurumlarının öğrencileri Arda Büyükpınar ve Doruk Şeremet sonuçtan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Oldukça çekişmeli ve saliselerin birbirini takip ettiği yarışlarda Doruk Şeremet 200 Metre serbest stilde 3’ncü , 50 metre serbest stilde 3’ncü Ve 4x 50 metre bayrak yarışında 2’nci oldu. Arda BÜYÜKPINAR ise 4x50 metre serbest stilde bayrak yarışında 3’ncü, 4x50 metre  karışık stil bayrak yarışında 3’ncü Oldu. Yurdun bir çok ilinden gelen kulüplerin katıldığı Edirne Swimming Cup 2017 yarışlarında birbirinden başarılı sporcuların yarıştığı yüzme yarışlarında Özel Gebze Eğitim Kurumlarının başarılı öğrencilerinden Arda Büyükpınar ve Doruk Şeremet’in almış olduğu madalyalarından dolayı gururlu olduklarını ifade eden Özel Gebze Eğitim Kurumları İlkokul ve ortaokul müdürü Nevin Aslan öğrencilerini tebrik ederken başarılarının devamını diledi.

GURUR DUYDUK

“Spor bir yaşam biçimi, iç disiplin, strateji geliştiren ayrıca hayatı belli bir düzen içersinde tutan bir faktör. Sporu yaşamın bir olgusu haline getiren gençler akademik yaşamlarında da başarıyı elde etmeleri daha kolaylaşır.” Diyerek sözlerine ekleyen Okul Müdür Nevin Aslan bu anlamda öğrencilerin ailelerini kutlayarak bu gurur verici başarılarından dolayı tebrik etti. Özel Gebze Eğitim Kurumları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nevin Aslan ayrıca sözlerinde “ ailelerin desteği ile bu gün bu mutluluğu yaşıyoruz. Eğitim hayatlarında,  akademik ve spor kariyerlerinde ailelerin desteğinin olmasının önemini bir kez daha anlıyoruz. Memnun edici bir sonuç.” Diyerek mutluluğunu ifade etti. Genç sporcular Doruk Şeremet  ve Arda Büyükpınar daha birçok başarıyı hedeflediklerini ve ulaşabilmek için azimle çalışacaklarının sözünü verdiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.