Özel Çocukların bayrak törenine katıldılar

Özel Çocukların bayrak törenine katıldılar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2018’in son gününde Bilgi İlkokulu ve Gebze Özel Mesleki Uygulama Okulunun bayrak törenlerine katıldı.

Törende Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu. Bayrak töreni öncesi Kaymakam Güler ve Başkan Köşker kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Köşker yaptığı konuşmada, “Allahtan sizlere yardım etmesini güç kuvvet vermesini temenni ediyorum. Sizler özel çocuklarsınız. Sizlerin toplumda güzel yerlerde olmanızı diliyorum.” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise, “Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin bizler içinde, aileleriniz için de çok özel olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin ailelerine ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bayrak törenin ardından öğrencileri sınıflarına uğurlayan Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, daha sonra sınıfları ziyaret ederek çocuklarla vakit geçirdi. Özel çocukların düzenlediği minik konseri dinleyen Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, çocuklara eşlik etti, birlikte şarkılar söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.