Özel Bilge ‘de öğrenci birliği başkanlığı seçimleri yapıldı

Özel Bilge ‘de öğrenci birliği başkanlığı seçimleri yapıldı

  Özel Bilge Anadolu Lisesi ve Özel Bilge Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde “Öğrenci Birliği” seçimleri yapıldı. Yapılan oylama sonucu Anadolu...

 

 Özel Bilge Anadolu Lisesi ve Özel Bilge Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde “Öğrenci Birliği” seçimleri yapıldı. Yapılan oylama sonucu Anadolu Lisesi  9/A sınıfı öğrencilerinden Kağan Kurt ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  9/A sınıfı öğrencilerinden Sevkan Zengin  oy çokluğuyla öğrenci birliği temsilcileri seçildi.

 

 

Anadolu Lisesi başkanı Kağan Kurt,  ilk etkinlik olarak okulda arkadaşlarına ve öğretmenlerine güzel bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltı boyunca tüm okul hoşça vakit geçirdi ve ardından hep birlikte okulun sinema salonuna geçildi. Orada tüm bu seçim sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı ve seçime katılan diğer adaylar da sahneye davet edilerek cesaretlerinden ve özgüvenlerinden ötürü kutlandı. Ardından her iki okulun temsilcileri konuşmalarını yaptılar. İlk olarak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi temsilcisi Sevkan Zengin  sağlığın hayatımızda çok önemli bir yeri olduğunu ve bu alanda eğitim gören öğrencilere çok büyük sorumluluk düştüğünü ve bunun bilincinde olduklarını vurguladı. Hayat kurtarmak üzere yola çıktıklarını ve bu yolda onlara rehberlik eden tüm öğretmenlerine çok şey borçlu olduklarını belirtti. Teşekkür ederek sözlerine son verdi. Anadolu Lisesi temsilcisi Kağan Kurt ise çalışanıyla, öğretmeniyle, yöneticisiyle, öğrencisiyle, velisiyle  bir ‘puzzle’ın parçaları gibi farklı renk ve şekle sahip olduğumuzu; ancak bir araya geldiğimizde eşsiz bir resmi oluşturduğumuzu, bu eşsiz resmin adının ‘Özel Bilge Eğitim Kurumları’ olduğunu vurguladı. Bu okulda daha mutlu olmak için arkadaşlarının sözcüsü olmaktan onur duyduğunu belirtti. Bu fırsatı veren yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekküründen sonra  hep birlikte film izlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.