Özbakır: Ayrıldığım için üzgünüm

Özbakır: Ayrıldığım için üzgünüm

Yönetimle anlaşamayarak Kocaelispor’la yollarını ayıran ve Nazilli Belediyespor’la sözleşme imzalayan Burak Özbakır, ayrıldığı için üzgün olduğunu ancak bir gün şartlar oluşursa Kocaelispor’a dönebileceğini söyledi.

Kocaelispor’dan ayrılacak 3.Lig 1.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’la anlaşmaya varan kanat oyuncusu Burak Özbakır açıklamalarda bulundu. Yeni evlenen ve evliliğin kendisine şans getirdiğini söyleyen Özbakır, “İlkokulda aynı sınıfta okuduğum Sinem’le evlendim. Çok mutluyum. Evliliğin bana şans getirdiğini düşünüyorum. Evlilik çok güzel bir şey herkese tavsiye ederim” dedi.

ŞARTLAR OLUŞURSA DÖNMEK İSTERİM

Kocaelispor’la yaşadığı ayrılıkla ilgili de konuşan Burak Özbakır, “Kocaelispor’dan gittiğim için üzgünüm. Sonradan öğrendim, aramızda az miktar farkı varmış. 4 senelik yuvamdan ayrıldım. Ayrılık çok zoruma gitti. Beni Nazilli’de çok iyi karşıladılar. Belediye Başkanı, Kaymamak çok ilgilendi. Her zaman Kocaelispor’da oynamak ve ileride şartlar da oluşursa dönmek isterim. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helal olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.