Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

ÖZ ELEŞTİRİ

ÖZ ELEŞTİRİ

Belediye Başkanı destek vermese neden destek vermiyor diyoruz?

Destek verirse siyaset yapıyor diyoruz. Bizde ne istediğimizi açıkçası bilmiyoruz.

Düzeltmelere birazda kendimizden başlamalıyız. Bakış açılarımızı, gözlemlerimizi, yorumlarımızı düzeltmeliyiz. En önemlisi vicdanlarımızı düzeltmeliyiz. Eğer bunların düzgünlüğünden şüphe yoksa yorum yapılabilir. Mutlaka birileri tarafından da dikkate alınabilir.

Gebzespor’un her zamankinden daha fazla Belediye desteğine ihtiyacı var. Faizli borçları var. Hesapta olanlar zaten almış başını gitmiş. Birde hesapta olmayan borçlar çıkacak. Kim ödeyecek bunları. Sosyal medya da atıp tutanlar mı?

Türkiye’de bu işler siyasetle dönüyorsa. Gebzespor bunu sonuna kadar kullanmalı. Cebinden 50-100 TL kombine parası vermeyip de sosyal medyada kimsenin ahkam kesmeye hakkı yok. Maç günleri  ön taraflardan koltuk kapmaca yarışına girenlerin hiçbirini bu kulübe destek verirken göremedik. Şimdi yine en çok onlar konuşacak. Ancak cevabını biz vereceğiz.  Gebze Belediye Başkanının bu işin içinde olması Gebzespor için bulunmaz bir nimettir.   Özgür Vurur’la devam etme kararı da son derece doğru ve yerindedir. Bu adım bize Gebzespor’da yakın gelecekte olabileceklerin küçük bir mesajını veriyor.   Gebzespor’da bir futbol aklı var.  İyi de bir hocası var. Kadro iskeleti de son derece iyi. Başarı da doğru kadro ve istikrarla geliyor. 

Eskiçarşı taraftar grubunun 2 Haziran cumartesi günü organize ettiği iftar programının davetiyesinde yazdığı gibi; ‘Birbirimize sırt çevirmezsek, Birbirimize kin tutmazsak. Birbirimizi kıskanmazsak. Birbirimizle dostluğumuzu kesmeyiz. Kardeş oluruz.  Afjet Afyon, Ümraniyespor, Akhisar gibi üst liglere hızla ilerler ve kalıcı oluruz. Saygılarımla

Bu yazı toplam 6227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi