‘Otopark yapımı için alınan paralar ne oldu?’

‘Otopark yapımı için alınan paralar ne oldu?’

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, “Gebze’de yeni yapılan her bina için otopark ücreti alınmasına rağmen ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ne de Gebze Belediyesi’nin Gebze’ye yaptığı bir otopark yok.” dedi.

iyi-parti--(1).jpgiyi-parti--(2).jpg

 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve ilçe yöneticileri dün gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemiz genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ile görüşen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve ilçe yöneticileri geçtiğimiz ay kaybettiğimiz gazetemiz kurucusu ve sahibi merhum İsmail Kadı için taziye dileklerinde bulundular. Ülke ve yerel gündemle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İYİ Partili Özhan Öztürk, “Geçtiğimiz gün düzenlediğimiz basın toplantısıyla yeni ilçe yönetimimizi kamuoyuna tanıttık. Bugün de yerel gazetelerimizi ziyaret ediyoruz. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak bu ay sonuna kadar mahalle ve köylerde teşkilat başkanı atamalarımız gerçekleşeceğiz.

YAPILAN BİR OTOPARK YOK

Ardından 01 – 15 Aralık günleri arasında belediye başkan ve meclis üyesi adaylıklarına başvuruları almaya başlayacağız. İYİ Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için şimdiden 4 isim müracaat edeceğini bize bildirdi. Bunun dışında meclis üyeliği aday adaylığı için de çok sayıda kişi başvuru yapmak için 1 Aralık’ı bekliyor.” dedi. Gebze’nin en önemli sorununun trafik sorunu olduğunu ifade eden Öztürk, “Gebze’de yeni yapılan her bina için otopark ücreti alınıyor. Alınan bu ücretlerle otopark yapılacağı söyleniyor. Ancak bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ne de Gebze Belediyesi’nin Gebze’ye yaptığı bir otopark yok. Vatandaş aracını yaya kaldırımına park etmek zorunda kalıyor. Park edince de ceza yiyor. Bu soruna biran önce çözüm bulunmalı.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.