Osman Aktaş 5. kez güven tazeledi

Osman Aktaş 5. kez güven tazeledi

   S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 5. olağan kongresi önceki gün kooperatif lokalinde gerçekleşti. Divan...

 

 

 S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 5. olağan kongresi önceki gün kooperatif lokalinde gerçekleşti. Divan Başkanı ve üyelerinin seçilmesi ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Emin Aktaş, Katip Cemil daşdemir ve üye Zeki Karataş belirlendi.

Ardından 12 gündem maddelik kongreye geçildi. Kongrede mevcut Başkan Osman Aktaş'ın listesi'nin dışında başka bir liste çıkmayınca Osman Aktaş üyelerin oyları ile 4 yıllığına 5. kez yeniden başkan seçildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Başkan Osman Aktaş'ın yeniden seçildiği kongrede Başkan Yardımcılığına Mevlüt Kaya, Yılmaz Aktaş, Raşit Medet ve Sadık Şahin seçilirken, Denetim Kuruluna ise Ali Rıza Budak Mehmet Nuri Yıldız ve Ömer Karataş seçildi.

Ardından gündem maddelerine devam edildi. 12 gündem maddesi de üyelerin oyları ile oy birliği ile kabul edilirken üye aidatları aylık 150 TL olarak belirlenirken, yıllık bağış bütçesi olarak 40 bin TL bağış bütçesi belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.