Örnek sanayici 1 Mayıs’ı işçi korosu ile kutladı

Örnek sanayici 1 Mayıs’ı işçi korosu ile kutladı

KBS fabrikası, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü örnek bir uygulamaya imza atarak fabrika bünyesinde kurulan koro ile işçilerle coşkulu bir şekilde kutladı.

2-kbs-fabrika-da-1-mayis-konseri-(1).jpg2-kbs-fabrika-da-1-mayis-konseri-(2).jpg2-kbs-fabrika-da-1-mayis-konseri-(3).jpgGebze Plastikçiler OSB’de faaliyet gösteren, Adidas’ın dünya genelindeki mağazalarına ve Türkiye’nin birçok ünlü markasına farklı malzemelerden kendi geliştirdiği bilgisayarlı teknolojiyi de kullanarak stant ve teşhir ekipmanları, masa tenisi masaları, inşaat aparatları ile özel tasarım ürünler üreten KBS fabrikası, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü örnek bir uygulamaya imza atarak fabrika bünyesinde kurulan koro ile işçilerle coşkulu bir şekilde kutladı.

Rizeli Abdullah ve Ömer Aydın kardeşlerin 1979’da Üsküdar’da 40 metrekarede kurdukları, bugün GEPOSB’de 15 bin metrekarelik alanda 300’ü aşkın personeli ile üretim yapan KBS Fabrikasının personel etkinlik salonunda düzenlenen 1 Mayıs konserine; fabrika çalışanları yanında GEPOSB Yönetim Kurulu başkanı Osman Erkan ve OSB Müdürü Güher Türker, RİMER Kurucu Başkanı Recep Ali Aksoylu, RİMER Kurucu Üyesi Mustafa Aksoylu, CHP Gebze İlçe Başkanı Rizeli Musa Yılmaz, komşu fabrika sahipleri, yöneticileri, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ezgi Eyüpoğlu, Araştırmacı Aylin Uykun ve aile dostları katıldı.

ABDULLAH AYDIN “FARKLI KUTLAMAK İSTEDİK”

Fabrika çalışanlarından oluşan koronun sinevizyon gösterisi ile başlayan konser öncesi KBS Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydın kısa bir konuşma yaparak fabrika bünyesinde çalışanlardan kurulu koroyu neden ve nasıl kurduklarını izah ederek tüm katılımcılara ve koroyu özveriyle hazırlanan THM Sanatçısı Şef Gönül Kahraman’a teşekkür etti.

KBS olarak 1 Mayıs’ı öteden beri farklı kutlamayı düşündüklerini söyleyen Aydın, çalışanlarının farkındalık yaşamasını önemsediklerine, 1 Mayıs gibi günlerin öneminin çok iyi anlaşılması gerektiğine, işçinin emeğinin her zaman değerli olduğuna dikkat çekti. Aydın; “Emeği değerli kıldığınız zaman daha iyi sonuçlar alıyorsunuz. Çalışanlarımız için düzenlediğimiz bu tarz etkinliklerle kendilerine değer vermemiz, birlikte üretmekten duyduğumuz hazzı paylaşmamız çalışanlarımızın moral değerleri üzerinde etkili oluyor, uzun yıllar bir arada çalışabiliyor, neticesinde verimimizin arttığını görüyoruz” dedi.

KORODAN TÜRKÜ VE ŞARKILAR

THM Sanatçısı ve Koro Şefi Gönül Kahraman’da konser öncesi yaptığı konuşmada, önceki yıl fabrikaya konsere davet edilince çok şaşırdığını söyleyerek, “Arada samimi dostlar vardı, kıramadım ve ilk kez fabrika ortamında bir konser verdim. Çok keyif aldım. Meğerse KBS’nin işverenleri hemen her ay personelin motivasyonu için fabrika bünyesinde farklı bir etkinlik düzenliyorlarmış. Çok duygulandım. Konserim sonrasında çalışanına böylesi duyarlı bir işverenle başka neler yapabilirizin yanıtını firmanın sahipleri Ömer ve Abdullah Beye yaptığım teşekkür ziyaretinde bulduk. Abdullah Aydın Beyin fabrika çalışanlarından oluşan bir koro hayalini severek ve gönülden isteyerek 5 ay önce gerçekleştirdik. Beş aylık çalışmanın sonrası işçi arkadaşlarımızla beraber hünerlerimizi bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle beğenilerinize sunmuş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.