ÖRNEK MÜCADELE

ÖRNEK MÜCADELE

Bahri Yavuz: "Çok yol aldık"

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, transfer tahtasının açılması ile ilgili olarak, “Kocaelispor ama 10 gün sonra ama 2 ay sonra, sporcu ve teknik adamlara da borcu olmayan 3-4 kulüpten birisi haline gelecek ama mutlaka bitecek" dedi.

GENÇ KUŞAĞI KOCAELİSPORLU YAPMALIYIZ

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz’un açıklamaları şöyle:“Arslanbey’de toplanan topluluk Kocaelispor için çok kıymetli. Toplantıya gelirken, 3 kardeşimiz yolda otostop çekiyordu. ‘Başkanım biz de toplantıya gidiyoruz’ dediler. Lise 1, lise 2’ye giden çocuklar; çok mutlu oldum. Bizim ihtiyacımız olan şey bu aslında. Zaman zaman 300-500 kişiyiz diye hayıflandığımız zamanlar oluyor. Ya dışarıdan adam getirip siz Kocaelisporlu oldunuz artık diyeceğiz; ki mümkün değil. Demek ki arkadan gelen kuşağı Kocaelisporlu yapmamız gerekiyor. Burada da en büyük sorumluluk ebeveyn olmuş veya ağabey yaşına gelmiş bizlere, sizlere düşüyor. Mutlaka her semtte her mahallede okullara dokunmak zorundayız. 

KULÜBE ÜYELİK ÇAĞRISI

Kulübün aidatı 60 lira. Yani ayda 5 lira. Yarın kulüp avucumuzdan kayar gider. Bakın ‘ben’ demiyorum. Bulurum 300 akraba ve çalışanımı, kendim için üye yaparım. Size de üye olmayın derim ama tam tersini söylüyorum. Otobüs şoförlerine, muavinlerine kulübü teslim etmek zorunda kalmayalım bir daha. Birincisi üye olacağız. İkincisi, hepimiz mahalledeki çocuktan, çevredeki okullarda aksiyon olması lazım.  Eğer uzun vadede hayal ettiğimiz halkın takımına inanıyorsak bu kaçınılmaz, bence son şansımız. 

BORÇLANMADAN YÖNETMEK MEZİYET

Kulüp ekonomik olarak dertlerini çözüyor. Devlete borcu olmayan 3-5 kulüpten bir tanesi. Ama 10 gün sonra ama 2 ay sonra, sporcu ve teknik adamlara da borcu olmayan 3-4 kulüpten birisi haline gelecek ama mutlaka bitecek. Çok yol aldık, yapacağız. Ondan sonra piyasa borcumuz, eski ticaret ve alışveriş yapılmış işletmelerin borcu kalacak. Önemli olan borçlar bittikten sonra yine borçlanmak zorunda kalmadan hayal ettiğimiz yere gitmek. Borçlanmadan yönetmek meziyet, bir de üstüne lig çıkmak gerçekten çok zor iş. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.