Ormanya’da bir hayaller ülkesi; ‘’Gamonya’’

Ormanya’da bir hayaller ülkesi; ‘’Gamonya’’

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya, bu kez ekranların sevilen ekiplerinden BKM’nin Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibine film seti olarak hizmet verdi.

 Geleceğin yıldız oyuncularının rol aldığı ‘’Gamonya; Hayaller Ülkesi’’ filmi Ormanya’daki doğal ortamlarda ve hazırlanan özel sette çekildi. Filmin oyuncuları ve teknik ekip, doğası ve zengin canlı popülasyonuyla dikkat çeken Ormanya’ya hayran kaldı.
GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ’NİN KAPILARI AÇILDI
Film, özel olarak hazırlanmış dekoru ve kostümlerinin yanı sıra heyecan verici hikayesi ile hem çocukları hem büyükleri sihirli bir dünyaya götürecek. Fantastik macera türündeki ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’nde  ‘Güldüy Güldüy Çocuk’ ekibinin birbirinden yenetekli oyuncuları rol alıyor. Berat Efe Parlar ve Eda Döğer başta olmak üzere, tüm ekibin yaşadığı sihirli ülkeyi beyazperdeye aktaran yönetmen koltuğunda da Tuğçe Soysop var.
KOCAELİ’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK
Ormanya’nın birçok noktasında çekilen sahneler ile Kocaeli’nin doğal güzelliklerinin de tanıtımına katkı sunacak. BKM Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin rol aldığı son yapımı “Bizim Köyün Şarkısı” sinemada gişe rekorları kırmıştı. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği film toplamda 1,5 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenmişti.
SİNEMA TURİZMİ DE CANLANACAK
Doğal güzellikleri ile Türkiye’nin sayılı şehirlerinden biri haline gelen Kocaeli, birbirinden farklı turizm başlığının odak noktası konumunda… Ormanya’da çekilen sinema filmi de şehrin sinema turizminde de gelişmesine katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.