Orhan Pala’dan gençlere söz

Orhan Pala’dan gençlere söz

  Darıcada her fırsatta gençlerle buluşan, gençlerle sık sık toplantılar yapan AKP Darıca Belediye başkan aday adayı Orhan Pala gençlerle buluşmasına...

 

 

Darıcada her fırsatta gençlerle buluşan, gençlerle sık sık toplantılar yapan AKP Darıca Belediye başkan aday adayı Orhan Pala gençlerle buluşmasına Samsunlular Derneği gençleri ile devam etti.

Aday adaylığı sürecinde gençlerle görüşmeye devam eden Orhan Pala adaylık görevi şahsına verildiği takdirde de Darıca’da elini sıkmadık, muhabbet etmedik genç bırakmayacağını dile getirdi. Pala konuşmasına şu şekilde devam etti; "Gençlerin bize olanilgisi, alakası, düşünceleri bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Biz bu yola çıkarken, bizim hizmet eksenimizde insan, ön planında gençler olacak demiştik. Darıca’yı Darıca’nın gençleri ile inşa edeceğiz. Görev bize tevdi edilirse Darıca’yı Darıca’nın gençleri ile şekillendireceğiz" dedi. Orhan Pala Darıca belediye başkan adayı olduğu takdirde tekrar Samsunlu gençlerle buluşup fikirlerini alıp, projelerini o fikirler doğrultusunda oluşturacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.