Orhan Kütük eğitimcilere söz verdi

Orhan Kütük eğitimcilere söz verdi

 Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkan adayı Orhan Kütük, önceki akşam Gebze’de bir restoranda düzenlediği toplantıda eğitimcilerle bir...

 

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkan adayı Orhan Kütük, önceki akşam Gebze’de bir restoranda düzenlediği toplantıda eğitimcilerle bir araya geldi. Toplantıya Kocaeli Dernekler Birliği Başkanı Erol Akalın, Sivaslılar Derneği Başkanı Erol Ateş ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katılırken, Orhan Kütük yaptığı konuşmada üyelere önemli sözler verdi.

 

16 Kasım Cumartesi günü Gebze Ticaret Odası’nda yapılacak seçimler öncesinde eğitimcilerle bir toplantı yapan Orhan Kütük, “Eğer seçilirsek, sendikamızın sesini daha iyi duyurmak, faaliyetlerini artırmak ve üyelerimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yapacağız. Hem üyelerimize yönelik sosyal-kültürel etkinlikler, çeşitli eğitim ve seminerler düzenlemeyi hem de üyelerimizin çocuklarına yönelik etkinlikler yapmayı planlıyoruz” dedi. Sadece sendika üyelerine yönelik değil Gebze’deki tüm eğitimcilere yönelik de bir organizasyon yapmayı hedeflediklerini belirten Orhan Kütük, “Senede bir kez bölgedeki tüm eğitimcileri buluşturmayı hedefliyoruz. Öte yandan üye sayısını artırmak ve korumak için de üyelerimize hem maddi hem manevi yönden katkı sağlayacak projeler hazırlayacağız” diye konuştu. Orhan Kütük seçildikleri takdirde ayrıca Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’na da resmi temsilcilik açacaklarını ifade ederek, ayrıca sendika şubesine iki yıl içinde bir yer ve araç olanağı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi. Toplantıya katılan eğitimciler de söz alarak görüşlerini dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.