ÖNSEÇİM YAPILMASINA KARAR VERDİK

ÖNSEÇİM YAPILMASINA KARAR VERDİK

 ÖNSEÇİM YAPILMASINA KARAR VERDİKAday adaylık açıklamasında ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. İlçe örgütü...

 

ÖNSEÇİM YAPILMASINA KARAR VERDİK

Aday adaylık açıklamasında ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. İlçe örgütü olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade eden Tatar, “Partimizin belirlediği bir seçim takvimi var. Aday adayların devlet memurları hariç yarına kadar başvuru yapmaları gerekir. Adayların belirlenmesinde ilçe örgütü olarak önseçim yapılmasına karar verdik. Verdiğimiz bu kararı il başkanı ve milletvekillerimize bildireceğiz. Gebze’de seçimleri kazanacağımızı belirtmiştik. Buna inanıyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise kısa bir selamlama konuşması yaptı. 

 

YURTTA SULH CİHANDA SULH

1 Eylül dünya barış gününde ülkemize ve dünya halklarına savaşsız barış içerisinde bir yaşam dilediğini belirterek konuşmasına başlayan Yüksel Genç, “Büyük önder Mustafa Kemalın ‘Yurtta barış dünya da barış’ sözünün ne kadar değerli olduğunu bir kere daha görmekteyiz” diyerek özgeçmişi anlattı. Hep demokrasi mücadelesinin içinde olduğunu ifade eden Genç, “12 Eylül sonrası ilk öğrenci örgütlenmesini İstanbul’da başlattık İHFÖD ü kurduk kurucu başkanlığını yaptım” dedi.

 

İNSAN ODAKLI HİZMET 

Gebze’de klasik belediyecilik anlayışına son diyen Genç, “Tepeden inmeci. Buyrukçu, dayatmacı yerel yönetim anlayışı yerine çoğulcu, katılımcı demokratik, öz yönetimci bir yerel yönetim için CHP aday oldum. Gebze’yi Gebze’de yaşayan, emekçiler üretenler, kadınlar, gençler, yaşlılar, çocuklar engelliler, muhtarlar, emekliler demokratik kitle örgütleri sendikalar ve derneklerle birlikte yönetmek için adayım. 

Gebze’de insan odaklı hizmet, parasız eğitim parasız sağlık için adayım. Gebze’de talana yağmaya, mafyavari ilişkileri son vermek için adayım” dedi. 

AYAKLAR BAŞ OLSUN

 

Halkın yararına imar uygulamaları, halkın yararına kentsel dönüşüm için adayım. Şeffaf ve denetlenebilinir bir yerel yönetim anlayışı için adayım. Son olarak Gebze halkına, emekten yana güçlere, demokratik kitle örgütlerine sesleniyorum. Gelin hep birlikte Gebze yi yeniden kuralım. Demokratik, katılımcı öz yönetimci bir yerel yönetimi anlayışı ile halkın kendi kendisini yönettiği bir yerel yönetim oluşturalım. Gebze yi hak ettiği marka şehir dünya kenti haline dönüştürelim. Gelin hep birlikte Haramilerin iktidarına son verelim. Çapulcuların umudunu yeşertelim. Ayaklar baş olsun” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.