ONLAR HERYERDE “SULTAN”

ONLAR HERYERDE “SULTAN”

  1.Küme U-19 liginde heyecan artıyor. Sultanorhanspor farkını giderek hissettiriyor. Grubun 3.haftasında Mollafenarispor’la karşılaşan Sultanorhanspor...

 

 

1.Küme U-19 liginde heyecan artıyor. Sultanorhanspor farkını giderek hissettiriyor. Grubun 3.haftasında Mollafenarispor’la karşılaşan Sultanorhanspor A takımda olduğu gibi A gençlerde başarılı bir grafik sergiliyor.

 

GEBZESPOR’DAN SONRA MOLLA’YI DA GEÇTİLER

1.Amatör küme U-19 liginin 3.haftasında Sultanorhanspor grup lideri Mollafenarispor’la karşılaştı.

Turuncu beyazlı takım iki maçını kazanan ve şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen Mollafenarispor’u 3-1 yenerek altın değerinde bir galibiyete imza attı.

Gebzespor’dan sonra bir diğer güçlü rakibi Mollafenarispor’u rahat geçen ve en az 5 net fırsatı da gole çeviremeyerek farkı kaçıran Sultanorhanspor  takımı U-19 ligine ikide iki yaparak müthiş başladı.

 

 Sultanorhanspor Altyapı Sorumlusu Ayhan Cankurtaran; “ Hedefimiz genç değerlerimizi A takım seviyesine getirmek, Mollafenarispor grubun formda ve güçlü ekibi, iyi futbol oynayarak kazandık, daha farklı da kazanabilirdik. U-19 takımımız beklentilerimize cevap veriyor. Galibiyetten dolayı, gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.