Önce yazarı ağırladılar  sonra oyununu sahnelediler

Önce yazarı ağırladılar sonra oyununu sahnelediler

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu öğrencileri Yazar Gülsüm Cengiz’i okullarında ağırladıktan bir hafta sonra, Kırda Bir Yaz Sabahı adlı oyununu sahnelediler.


Sanatın gücü çocuklarımızın dünyasına renk katmaya devam ediyor. Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nda öğretmen Cahit Canan’ın öğrencileri Gebze Kültür Merkezi'nde yazar Gülsüm Cengiz’in ‘Kırda Bir Yaz Sabahı’ adlı oyununu sahneledi. Yıl sonu gösterisi olan oyunu okul idarecileri, öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi izledi.  
GÜLSÜM CENGİZ’İ OKULLARINDA AĞIRLADILAR
Oyuncular, oyunu sahnelemeden bir hafta önce yazar Gülsüm Cengiz’i okullarında ağırladı. Cengiz, “Çocuklar yaşamımıza sevinç ve umut katmaya devam ediyor. Bu minikler Kırda Bir Yaz Sabahı adlı oyunumu sahneleyecekler. Kendilerine başarılar diliyorum. Beni ve kitaplarımı Gebzeli çocuklarla buluşturan Cahit Canan öğretmene, okuldaki öğretmen arkadaşlara, etkinliğe yürekten katkı sunup emek veren öğrenci velilerine çok teşekkür ediyorum” diye duygularını ifade etti.                                                            
Oyunu izleyen öğrenci velilerinden Banu Çömezoğlu da, "Okulumuzda tiyatro çalışmasının yapılması çocuklarımız adına büyük bir şans Çocuklarımız adına öğretmenimiz Cahit Canan' a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MİNİK OYUNCULAR
Çocukların performansı ile büyük beğeni topladığı oyunda rolleri Ezra Nisa Laçin, Kuzey Çömezoğlu, Miray Demirci, Ayşe Feyza Eratan, Ezo Burçin Akyüz, Çınar Şen, Ömer Asaf Yücel, Muhammed Buğra İnan, Bartu Güney Erdem, Zeynep Dikici, Heja Kahraman, Rümeysa Şerifoğlu, Berat Ateş, Bilal Akgüre ve Turgut Ensar Kol paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.