Önce tapu sonra yapı!

Önce tapu sonra yapı!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı bölgesindeki kalıcı sorun olan imar hakkında Başkan seçilirse önce tapuların verileceğini sonra proje üretileceğini vaat etti

Gebze’de kalıtsal sorun haline gelen imar hakkında iktidar partisinin belediye başkan adayının çözüm vaadi modeli itibariyle, İstanbul’un Kartal ilçesini anımsattı. Kartal’da CHP’li Belediye Başkanı Doktor Altınok Öz’ün uyguladığı model Gebze’de AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz tarafından da dile getirildi.

SİYASETE ALET EDİLMEMELİ

Büyükgöz dün AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen basın toplantısında, “İnsanların barınma konusunun siyasete alet edilmesini doğru bulmuyorum. Sözünü ettiğiniz bölgede; belediye başkanı seçilmem halinde önce tapular verilecek. Tapuların bu koşullarda dahi verilmesi 6-10 aylık bir süreyi bulur. Bundan daha kısa bir süre teknik olarak mümkün değildir. Halka tapular verildikten sonra da projeye dair masaya oturulur. Proje onlarla birlikte üretilir” dedi.

MEVLANA’DA SABİT PAZARI İNCELEYECEK

Zinnur Büyükgöz  belediye tarafından bu dönem yapılan sabit pazarlardan doğru tarafı tespit edilemeyen Mevlana’nın basın tarafından gündeme getirilmesi üzerine ise gerek esnaf, gerek vatandaş tarafından şikayetçi olunan pazarı önce inceleyeceğini sonra görüş belirteceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.