Önce disiplin sonra başarı

Önce disiplin sonra başarı

Gebze’nin güzide kurumlarında Pelikan Eğitim Kurumları yine elde ettiği başarı ile adından söz ettirdi.

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi tarafında Kocaeli ili genelinde ilk defa gerçekleştirilen ‘’Fen Bilimleri Olimpiyatı’’ yarışmasında Özel Kocaeli Pelikan Ortaokul 8. sınıf öğrencisi Mete Gökhan Coşkun, 65.84 puan alarak 308 öğrenci arasında birinci oldu.

KATILAN OKULLAR

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi  Gökşen Mustafa Yücel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, TÜBİTAK İdari ve Sosyal İşler Müdürü Halim Turgut, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, TÜBİTAK ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden akademisyenler, öğrenciler, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Birincilik ödülünü Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler’den alan Mete Gökhan Coşkun “Üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerime, aileme ve özellikle Pelikan Eğitim Kurumlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN SADECE BAŞARI BEKLİYORUZ

Pelikan Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Gülay Körükmez ‘’Pelikan Eğitim Kurumları olarak önce disiplin sonra başarı sloganından yola çıkıyoruz. Öğrencilerimize öncelikle sevgi, saygı, doğa sevgisi gibi davranışları her sabah Pelikan NLP yöntemi ile bilinçaltına yerleştiriyoruz. Bu tür davranışları kazandırdığımız  öğrencilerimizden sadece başarı bekliyoruz. Pelikan Ailesi olarak  etkinliklerin okul ve  öğrencilerin  kendilerini kontrol etmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz.  Yücel Boru Fen Lisesinin düzenlediği Fen Bilimleri Olimpiyatı yarışmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ diyerek bu haklı başarısının gururunu yaşadı. Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.