Önce açtılar, sonra kapadılar!

Önce açtılar, sonra kapadılar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İlyasbey Caddesi-Bağdat Caddesi ve Kavak Caddesi’nin kesiştiği kavşakta bir ay önce cadde ortasına yaptığı bordürler bir gün arayla sökülüp takıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bundan bir ay kadar önce İlyasbey Caddesi-Bağdat Caddesi ve Kavak Caddesi’nin kesiştiği kavşakta yol genişletme çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalarda Bağdat Caddesi’nin ortasına bordür döşendi. Döşenen bordürlerinin bazı yerlerinin yine büyükşehir belediyesi tarafından söküldüğü önceki gün görüldü. Yaşanan bu durumu gören araç sürücüleri ve vatandaşlar yapılan çalışmalara tepki göstermişlerdi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından cadde ortasına yapılan bordürlerin yerine bir gün sonra yeni bordürleri döşendi.

AYLARDIR BİTMEYEN ÇALIŞMA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan çalışmaya araç sürücüleri ve vatandaşlar tepki gösterdi. Gazetemizi arayan araç sürücüleri ve vatandaşlar, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri sanki birilerine para kazandırmak için bir gün önce yaptıkları işi söküp bir gün sonra aynı işi yapıyorlar. Aylardır İlyasbey Caddesi-Bağdat Caddesi ve Kavak Caddesi’nde çalışmalar bir türlü bitmek bilmiyor. Her gün farklı bir yeri yapıp ertesi gün bozuyorlar.” şeklinde görüş belirttiler.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.