“Ön seçimden yanayım”

“Ön seçimden yanayım”

 Adı Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen CHP Ardahan Milletvekili, Ensar Öğüt düzenlediği kahvaltı programında CHP'lileri...

 

Adı Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen CHP Ardahan Milletvekili, Ensar Öğüt düzenlediği kahvaltı programında CHP'lileri ağırladı. Düzenlenen programa çok sayıda partili katıldı.

 

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İl örgütünün kendisine görev verdiği takdirde seve seve görev alacağını belirten Ensar Öğüt, milletvekili olduğu için Büyükşehir Belediyesi için adaylık sürecinin işleyeceğini söyledi. Öğüt,  “Partimin milletvekili olduğum için aday adayı değil, aday olarak gösterilirim. CHP Kocaeli İl Örgütü benim için görev verirse, ben buradayım. Ama her zaman demokratik yöntemlerden yanayım. Ön seçim olursa aday adayı olurum.  26 Bin üyeyi sandığa taşıyalım” dedi. Ardahan milletvekili Ensar Öğüt yaptığı konuşmasında, Kocaeli'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Siyasi terbiyemi Kocaeli'den aldım. 1996'da 9. sıra milletvekili oldum 1999'da da adaydım ama kaybettim. Ancak Kocaeli'den hiçbir zaman kopmadım. Bana 4 ay önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifi geldiğinde,  Kocaeli'de İzmit merkez ve Gebze ilçesinde seçim alınırsa seçim alınır dediler. Gebze Darıca ve Çayırova'da hizmetleriniz var oradan da kopmadınız. Merkezden de oy aldığını takdirde Büyükşehir kazanılır, bu görevi düşünün dediler. Ben de bu teklifi genel başkana götürdüm. Başkan çalışma yapmamı istedi” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.