Olimpiyat Yıldızları’ndan önemli proje

Olimpiyat Yıldızları’ndan önemli proje

İlimizde jimnastik sporunda öne çıkan kulüplerinden Kocaeli Olimpiyat Yıldızları, hayata geçirmiş olduğu 5 yıllık plan kapsamında ülke sporuna örnek olacak çalışmalar gerçekleştiriyor.

Olimpiyat Yıldızları, sporcularına burs verip, daha kaliteli bir yaşam sürmelerine neden oluyor.

 ÇEŞİTLİ BURSLAR VERİLİYOR

Kulüp ülke sporunun en önemli problemlerinden biri olan ve birçok başarılı sporcunun sporu bırakmasına neden olan sağlık ve eğitim problemlerine yönelik profesyonel bir spor modeli geliştirdi. Alt yapılarında ve Türkiye şampiyonalarında yarışmaya hak kazanan sporcularına sağlık ve eğitimde anlaşmalı kurumları ile kademeli olarak yüzde yüze varan burslar veriyor.

 BAŞKAN HAVUÇ GURURLU

İlimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı ve Baş antrenörü Tolga Havuç tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında; Spor/sağlık alanında kulüp sporcuları anlaşmalı bir özel hastane tarafından Türkiye derecesi alan cimnastikçilerine %100, yarışmalarda dereceye giremeyen ve alt yapılara seçilen sporcularına %30, genel cimnastik Grubunda olan tüm sporcularına ise %10 burs hakkı veriyor. Ayrıca sporculara anlaşmalı kurum tarafından her yıl 1 kez Check up yaptırarak tüm değerlere yönelik bilgileri ‘sporcu bilgi bankasında’ topluyor.

 ÖZEL SPORCU YEMEĞİ

Spor/eğitim alanında kulüp sporcuları anlaşmalı özel bir eğitim kurumu tarafından Türkiye derecesi alan cimnastikçilerine %100, yarışmalarda dereceye giremeyen ve alt yapılara seçilen sporcularına %45+yemek bursu, genel cimnastik Grubunda olan tüm sporcularına ise %20 burs hakkı veriyor. Ayrıca sporculara okul saatinde özel sporcu yemeği veriliyor ve kamp, yarışma ve antrenmanlardan dolayı derslere katılamayan sporculara özel branş öğretmenleri tarafından tüm dersler için etüt programları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.