OLİMPİK NESİLDE HEDEF BÜYÜK

OLİMPİK NESİLDE HEDEF BÜYÜK

  Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin ilkokul öğrencilerine yönelik ülke çapında uygulamaya sunduğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi’nin...

 

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin ilkokul öğrencilerine yönelik ülke çapında uygulamaya sunduğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi’nin 3.dönemi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve ilçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimlerde şimdiye kadar yapılan 2 dönemde 10 bin’in üzerinde ilkokul öğrencisi interaktif eğitimden geçerken, 3.dönemle birlikte bu sayının 15 bin’e çıkarılması hedefleniyor. Eskişehir, Gaziantep gibi illerin yanı sıra Gebze’de yapılan eğitimlerde sağlanan başarı Olimpiyat Komitesi’nin dikkatini ilçemizin üzerine çekerken, 21 Kasım Perşembe günü 11:00’de protokolün katılımı ile yapılacak gala programına Olimpiyat Komitesi'nin de ilgi göstermesi bekleniyor.

 

OSMAN HAMDİ BEY BİNLERCE ÇOCUĞU AĞIRLIYOR

 

Gebze Osman Hamdi Bey sahnesi ilkokullardan otobüslerle gelen yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yaparak gün boyu çocuk sesleriyle şenleniyor. Uzman ekip tarafından kusursuz bir şekilde aktarılan programda; spor kültürü, olimpiyat oyunları, fair play, sağlıklı beslenme ve çevre duyarlılığı hakkında bilgiler aktarılırken program öğrenciler tarafından ilgiyle seyrediliyor. Özellikle programın sunucusu Sibel Yazgan Tel’in profesyonel aktarımı çocuklar tarafından heyecanla takip edilirken, programın ilerleyen dakikalarında OLİ adlı maskotun sahneye çıkmasıyla artan coşku, bilenlere tişört, anahtarlık ve çeşitli hediyelerin verildiği soru-cevap kısmıyla zirveye ulaşıyor. Yaklaşık 60 dakika süren programın sonunda katılan tüm öğrencilere sertifika ve hediyeler takdim edilerek öğretmenleri nezaretinde okullarına geri dönüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.