Olgunlar Veteranlar Turnuvası start aldı

Olgunlar Veteranlar Turnuvası start aldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Olgunlar Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk maçlar Doğu Kışla Tesisleri’nde oynandı. Turnuvanın ilk maçlarında bol gollü sonuçlar alındı.

Tuncay Budakin önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Olgunlar Veteranlar Futbol Turnuvası’nın ilk gün maçları Doğu Kışla Tesisleri’nde oynandı. İlk maçlar öncesinde turnuvaya katılan takımlar arasında dostluk rüzgarları esti. Turnuvanın ilk açılış gününde ilk müsabakada Simge Yapı Masterler ile Kartepe Masterler arasında oynandı. Tuncay Budakin ilk gün maçlarına çıkan tüm takımlara başarılar dilerken ilimiz futbol severlerini grup maçlarını izlemeye davet etti.
İLK GRUP MAÇLARI OYNANDI
Bu yıl ikincisi düzenlenen Olgunlar Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk maçta Simge Yapı Masterler rakibi Kartepe Masterler takımını 3-2, ikinci müsabakada Gölcük Arıkspor rakibi İzmit Belediyesi’ni 5-2, üçüncü müsabakada ise Balaban Grup rakibi Ogün Bağlantı Elemanları takımını 3-2 mağlup etti. Doğu Kışla Tesisleri’nde oynanacak müsabakalarla bugün ve yarın devam edecek. Pazar günü hariç her gün Doğu Kışla Tesisleri’nde yaklaşık bir ay boyunca futbol şöleni devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.