“Olan bitenin bedelini millet ödemesin”

“Olan bitenin bedelini millet ödemesin”

Gebze Belediye Meclisi eski üyesi ve Kocaeli Milletvekili aday adaylarından AKP’li Ali Haydar Muradoğlu sosyal medya paylaşımından partisinin tutumunu eleştirip, “Olan bitenin bedelini millet ödemesin” uyarısında bulundu.

ali-haydar-muratoglu.jpg

AKP iktidarının 31 Mart yerel seçimlerinin ardından özellikle İstanbul üzerinden sergilediği tutum, parti tabanında, önemli bir kesimde de rahatsızlık yarattı. Aynı tabanda bugüne kadar dışarıya pek yansıtılmayan sitemler, yavaş yavaş dışa da yansıyor. 2014 yılında AKP’den Gebze Belediye Meclisi’ne seçilip 24 Haziran seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olan Ali Haydar Muradoğlu, şahsına ait Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda özetle, olan bitenin bedelinin millete ödetilmemesini istedi. Bölmekten uzak, yapıcı bir dil kullanılması gerektiğine işaret edip, “Başka Türkiye yok” dedi. Muradoğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:    
GEREĞİNİ YAPSAYDIK!
“Nereye gidiyoruz böyle Allah aşkına. İnsanlar işine gücüne bakmak istiyor, istikrar istiyor her konuda. 
Secim seçim, yok seçim sonuçları. ‘O mu kazandı bu mu kazandı?’
Kardeşim, varsa bir yanlışlık varsa yapılan hukuksuzluk yargı önünde sorumlular hesap versin. Olan biten sorunların bedelini millet ödemesin. 
17 yıldır güçlü bir şekilde iktidardayız. Hala, ‘Oradaki memur şucu buradaki müdür bucu.’ 
Yahu burası Türkiye Cumhuriyeti, yıllardır kimin ne olduğunu bilemedik mi, gereğini yapsaydık. 
BİZ ÇALMALARINA GÖZ YUMARIZ!
Bence kimse oy çalamaz sadece biz çalmalarına göz yumarız. Nasıl olur da sandık başında partimizin görevlileri varken bizim oyumuz başkasına yazılır? Tutanaklar tutulurken, sandık görevlisi ve orada bulunan teşkilat görevlisi arkadaşlar ne iş yapıyorlardı? 

Samimi, dava insanı olan işi bilen arkadaşları teşkilatlarımızdan uzaklaştırıp küstürdükten sonra; yoldan geçenlere, partimizle hiç alakası bugüne kadar hiç bir emeği olmayan, sadece koltuk sevdalısı ve çıkarcı insanlara koltukları teslim etmiş olabilir miyiz?
YANLIŞLARIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR
 Oysaki AK parti bu günlere hiçte kolay gelmedi. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere çok değerli ahlaklı insanlar bu partinin bu günlere gelmesinde büyük emekler verdi.
Ama teşkilatlardaki yapılan yanlışların bir türlü önüne geçilemiyor, zoruma gidiyor bu durumlara gelinmesi 
Silkelenin, bu durum hiç hayra alamet değil. Yazık, yılların emeği kayıp gidecek böyle devam edilirse. 
BAŞKA TÜRKİYE YOK
Milletin sesine kulak verilmeli, bir an evvel soru işaretleri giderilmeli. Bu millet üzerine düşenin en güzelini 15 Temmuz’daki duruşuyla yapmıştır 
Şimdi bu insanları mutlu etmenin, refaha ulaştırmanın zamanıdır. Bırakalım kırıcı olmayı, adalete güveni tazeleyip kucaklaşalım. Yapıcı olalım, bölünmeyelim. Hepimiz kardeşiz, başka Türkiye yok.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.