Okur ve ilçe yönetiminden GTO yönetimini tebrik ziyareti

Okur ve ilçe yönetiminden GTO yönetimini tebrik ziyareti

  AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,  Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası (GTO)...

 

 

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,  Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Ticaret Odası (GTO) Yeni Yönetimini tebrik amacıyla ziyarette bulundular.

 

Yeni Yönetimi tebrik eden Okur, bölgedeki önemli kurumlardan olan Gebze Ticaret Odası’ nın yeni dönemde de bölgeye katkı sağlayacak çalışmalara imza atacağına dair inancının tam olduğunu belirtirken, bu anlamda kendilerinden beklenecek katkılara da her zaman destek olacaklarının altını çizdi. Fuar alanı, 3. Vergi Dairesi, metronun bölgeye getirilmesi, meslek hastalıkları hastanesi yapılması, İthalatçılar Meclisi kurulması gibi, bölgeyle ilgili önem teşkil eden konuların istişare edildiği görüşmede açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “ Gebze’ nin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda ortak noktada buluşabilmek önemlidir. Tacir, tüccar, sanayici, bölgede yaşayanlar kısacası Gebze’ yi meydana getiren tüm unsurlar için yaşanılır bir bölge yapmak amacıyla, göreve geldiğimiz günden bugüne Gebze’ ye hizmet eden birçok kurum ve kuruluşlarla beraber çalışmalar yürütmenin gayreti içerisindeyiz… Bunlardan belli başlı olanlar; bölgemize ciddi ekonomik değer katacak fuar alanının oluşturulması ve bu anlamda yakın çevremize de hizmet etmesi, yine gerek bölgemiz ve gerekse yakın çevremize hizmet edecek bir devlet üniversitesinin kurulmasıdır. Sanayi- Üniversite işbirliğinin güzel neticeler verdiğini diğer şehirlerdeki uygulamalarda görmek mümkün. Bölgedeki bilimsel ve teknolojik araştırma merkezleri ile koordineli çalışmalar yürütecek fakülteler kurmak, sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli ve kalifiye elemanların istihdamına da katkı sağlayacaktır. Gebze’ nin marka haline gelmesi için gerekli altyapıların bu temellerde oluşturulması önemlidir” dedi. Görüşmede değerlendirilen konularla ilgili olarak, Gebze Ticaret Odası’ nın taleplerini, hedeflerini ve beklentilerini Meclis’ te gündeme getireceğini belirten Okur; bölgeyi tanıyan ve bölgeye hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlara ait görüş ve önerilerin, parti olarak devlet politikalarını belirlemede büyük pay sahibi olduğunu ifade etti. Ziyaret, Gebze’ yi ileriye götürecek projeler üretmek ve bu projeleri işbirliği politikasıyla geliştirip hayata geçirerek ‘marka olacak bir şehir yaratmak’ temennileriyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.