Öğüt’ün hedefi, “Mutlu insan, marka kent’

Öğüt’ün hedefi, “Mutlu insan, marka kent’

  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığına soyunan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, “Bana görev verilirse, Kocaeli’nde seçimi...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığına soyunan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, “Bana görev verilirse, Kocaeli’nde seçimi kazanırız’ dedi ve ekledi:’Hedefimiz mutlu insan, marka kent’İlk basın toplantısını önceki gün ‘ailem’ diye nitelediği Gebze’de gerçekleştiren CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, “Gebze ve Kocaeli’ne vefa borcum var. Beni yetiştiren bu bölgede uzun yıllar siyaset yaptım. Partim bana görev verirse, görevden kaçmam. En iyi şekilde yapmaya çalışırım. En büyük hayallerimden birisi, Kocaeli’ni içler acısı durumdan kurtarmak” diye konuştu.

AKP, KENE GİBİ YAPIŞTI

Kocaeli’nin İstanbul ile Anadolu arasında bir köprü olduğunu belirten Öğüt, “Ne yazık ki AKP kadrolarının zafiyeti nedeniyle şehir içler acısı durumda. Bunlar halkı değil kendini düşünüyor.  AKP bir kene gibi halkın yakasına yapışmış durumda. 10 yılda 20 milyar dolar geliri olan Kocaeli büyükşehir ne yazık ki yüzsüzler listesinde. Bu ayıptır. Bu yönetim çiçek sulamaktan başka bir şey vermedi bu şehre. Büyükşehir belediyesinin ortak olduğu Gökçedere barajını Yalova Belediyesi’ne, Eskihisar-Topçular iskelesini de İstanbul belediyesine hibe ettiler. Kocaeli halkının malını nasıl peşkeş çekersiniz?” dedi.

AKP’YE OY VEREN KUL HAKKINA ORTAK OLUR

AKP’ye oy verenlerin, kul hakkına ve suça ortak olacağını ileri süren Ensar Öğüt, “Önümüzdeki seçimleri kazanacağız. Bu şehrin sosyal demokrat belediye yönetimine ihtiyacı var. İzmit ve Gebze seçimde çok önemli. Seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Eğer görev verilirse ilk işim istihdam sorununu çözmek olur” dedi. Kocaeli’nin CHP döneminde önemli projeler kazandığına dikkat çeken Öğüt, “Sefa Sirmen döneminde Yuvacık Barajı, İzgaz ve İZAYDAŞ gibi önemli projeler yapıldı. Kocaelispor Türkiye Kupası’nı kazanmıştı, şimdi ise görüyorsunuz durumlarını. Şu anda raylı ve toplu taşıma olmadığı için Kocaeli Üniversitesi’ndeki 79 bin öğrenci şehir merkezine ulaşmakta zorlanıyorlar. Kocaeli’ni AKP kadrolarının zafiyetinden kurtarmak lazım” dedi. Öğüt’ün Antik Kafe’deki basın toplantısına gazeteciler yoğun ilgi gösterirken, Öğüt aday adaylığıyla ilgili soruları, ‘Gelen talepler var, değerlendiriyorum. Partim görev verirse, kaçmam” diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.