Öğüt, Sosyete Pazarından oy istedi

Öğüt, Sosyete Pazarından oy istedi

 İsmi CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak geçen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,  Gebze’de  “Sosyete Pazarına”...

 

İsmi CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak geçen Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,  Gebze’de  “Sosyete Pazarına” indi. ‘Sosyete Pazarı’nı gezen Öğüt, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle kendisini tanıyan onlarca insan ile kucaklaşan Ensar Öğüt, onlarla sohbetler etti.

BİR DÖNEM DAHA KAYBETMEYELİM

 

Gebzelilerle pazarda buluşan Öğüt, isminin Büyükşehir adaylığı için geçmesine yönelik vatandaşlarla görüş alış verişinde bulundu. Vatandaşlar gezi boyunca adaylığı ile ilgili çok sayıda soru yönelttiler. CHP Milletvekili Ensar Öğüt, ‘Bugün bu pazara gelmemin sebebi Gebzeli kardeşlerimize fikir danışmaktır. Adaylığımla ilgili Gebzeli hemşerilerimin görüşlerini almak için geldim. Hükümetin kötü gidişine değinmeyeceğim. Hayat pahalılığından da bahsetmeyeceğim. Mustafa Usta kardeşimizin Gebze’ye kazandırdığı ve halka ucuz fiyatlarla hizmet verdiğini duyduğum ‘Sosyete Pazarı’nı görmek istedim. Gördüğüm ilgiden de çok mutlu oldum.  Ama benimle ama başka adayımızla Büyükşehir Belediyesi’ni alarak halkımızı mutlu edeceğiz. Çünkü AKP yönetiminin yapacağı bu kadardır. On yılda yapamadıklarını beş yılda mı yapacaklar. Bir dönem daha kaybetmeyelim. Fırsat verinde, elimizdeki projelere hayat bulduralım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.