Öğüt, “Büyükşehir adayı içinde önseçim yapılmalı”

Öğüt, “Büyükşehir adayı içinde önseçim yapılmalı”

  CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Gölcük ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe başkanı İsmet İşeri, Yönetim kurulu üyeler, kadın...

 

 

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Gölcük ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe başkanı İsmet İşeri, Yönetim kurulu üyeler, kadın ve Gençlik kolları ile bir toplantı yaptı. Toplantıya eski il Başkanı Cevdet barış da katıldı.

BARIŞ’TAN ÖVGÜ

İlçe Başkanı İsmet İşeri açılış konuşmasında, partilerinin çalışkanlığıyla ünlü milletvekilini Gölcük’te ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Eski CHP il başkanı Cevdet Barış ise, aynı dönede ilçe başkanlığı yaptığını, yakın bir dostu, tuttuğunu koparan bir arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Öğüt mücadele adamıdır. Zoru başarmayı sever.  Bende dostum Öğüt’e 37 sonra Gölcüğü alacağımızın müjdesini vermek istiyorum” diye konuştu.

İZMİTİN GEÇMİŞTE SEFASI, BUGÜN CEFASI VAR

 

Öğüt, Kocaeli Büyükşehiri partisi adına almak için yola çıktığını, siyasi yaşamına başladığı Kocaeli’ye bir vefa borcu olduğunu, kendisi ya da başka bir arkadaşı ile mutlaka CHP’yi iktidar yapacaklarını anlattı. Öğüt, Kocaeli Büyükşehir belediyenin on yılda arkasında hükümet olmasına rağmen ne bir metro, ne bir tramvay ne de Yuvacık barajı ve çöp fabrikası gibi bir eser ortaya koyamadığını söyledi. İzmit’in geçmişte sefası, bugün ise cefası olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.