Öğüt aday adaylığını partililere sordu

Öğüt aday adaylığını partililere sordu

 CHP Ardahan Milletvekili, Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olup olmamayı, bu kez evim dediği Gebze,...

 

CHP Ardahan Milletvekili, Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olup olmamayı, bu kez evim dediği Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki parti önde gelenlerine ve temsilcilerine sordu. 

TATAR, GEBZE’DE ÖNSEÇİM İSTİYORUZ

CHP Gebze ilçe Konferans Salonunda gerçekleşen ve dört ilçe başkanın da tam kadro katıldığı danışma toplantısına CHP Gebze belediyesi başkan aday adayları Av. Yüksel Genç, Nilgün Aydın,  Darıca aday adayı Yakup Törk, Dilovası adayı Ercan Dalkılıç ve çok sayıda partili katıldı. CHP Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar, Darıca İlçe başkanı Selman Kösali, Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, Dilovası İlçe başkan Vekili İrfan Ertürk’ün da katıldığı toplantıda ilk sözü alan Sedat Tatar, CHP Gebze’de önseçim istediğini belirterek, “Yerel seçimlerde iktidar olmak istiyoruz. Bunun için Gebze’de önseçim için sandığın kurulmasını istiyoruz” dedi. 

SİZLERİN NE DİYECEĞİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığına aday olması yönünde her taraftan istek olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Ensar Öğüt, “Ben bu bölgeden çıktım. Şimdi sıra evime geldi. Dört ilçemizden 160 arkadaşımı davet ettim. Sağ olsunlar, ulaşamadıklarımda gelerek beni onurlandırdı. Sizlere sormadan, onay almadan yola çıkmam. Çünkü kendi evini ikna edemeyen, çevresini hiç ikna edemez. Önemli olan adayım diye ortaya çıkmak değil, partililerde ve halkta karşılığımız var mı, seçimi Ensar Öğüt alabilir mi diye bunu test etmektir. Buradaki ilgiden bu seçimi alacağımız mesajını alıyorum. Siz arkamda olduğunuz zaman ben kafa mı değil gövdemi koyarım bu yola” dedi.

SIRA HALKA SORMAYA GELDİ

Siyasete Gebze ve Kocaeli’de başladığını anlatan Ensar Öğüt, hem ülke hem de Kocaeli’de AKP’nin 10 yılını değerlendirip, eleştirilerde bulundu. Seçimlerde İzmit’in yanı sıra Gebze’nin Büyükşehir Belediyesini kazanmasında kilit rol oynayacağını söyleyen Öğüt, “Aday olmamız durumunda Gebze halkının arkamda duracağına inanıyorum. Bunu görmek içinde yakında mahallere ineceğim. Bir de onlara soracağım.”diye konuştu. Öğüt, partililerin adaylığı ile ilgili sorularını da yanıtladı. Öğüt aday olması durumunda seçimi kazanacağına inandığını, kendisi değil başka biri olsa bile tüm gücüyle aynı şekilde partisi için çalışacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.