Öğrencilere 20 bin kitap  

Öğrencilere 20 bin kitap  

**Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Gebze Belediyesi 20 bin kitap dağıtımı gerçekleştirdi.Gebze Belediyesi Kütüphaneler Haftası nedeniyle öğrencilere...

**Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Gebze Belediyesi 20 bin kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Gebze Belediyesi Kütüphaneler Haftası nedeniyle öğrencilere 20 bin kitap dağıttı. Gebze Kültür Merkezi’de dün düzenlenen kitap dağıtım törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Törende ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir teşekkür konuşması yaparak, “Okumak bir arayıştır. Doğruyu ve hakikati arama arayışıdır. Okumak ilk anda zor gelebilir. Ama alışmaya başlayınca hızlı okursunuz.” dedi.

ESKİ BELEDİYEYE KÜTÜPHANE

Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşarak, “Mart ayı kütüphaneler haftası. Kütüphaneler bilgilerin saklandığı bir alan. Duygularımızın içerisinde yer aldığı kitapların yer aldığı kütüphaneleri önemseyelim. Gebze’de bilim ve sanat merkezlerinde iki tane kütüphane yapıyoruz. İlçe halk kütüphanemiz yeni bir binaya kavuştu. Eski belediye binasının olduğu yere Büyükşehir ile birlikte bir kütüphane yapıyoruz. Kitabı okumanın başka bir keyfi var. Kitabı okurken o duyguyu yaşıyorsunuz.

16 BİN KİTAP DAĞITTIK

16 bin adet kitap okullara dağıttık. 4 bin tane de sınıflara göre kitap dağıtıyoruz. Gebze’deki gençlerimiz TÜBİTAK’ta ve Bilişim Vadisi’nde çalışan kişiler olsun. Sizlerin çok iyi yetişmesini arzuluyoruz. Bütün okullara gereken desteği veriyoruz. Gebze’yi hem sanayi hem de tarihi ve görsel alanda da güzel olmasını istiyoruz. Eskihisar’daki macera parkımızı 23 Nisan’da açacağız. Kütüphane Haftası’nın hayırlı olmasını ve kitap okuma alışkanlığının artmasını diliyoruz.” diye konuştu.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.