Öğrencilerden projeye destek

Öğrencilerden projeye destek

Çayırova belediyesi tarafından 2015 yılından günümüze kadar sürdürülen ve İnsani Yardım Vakfı’nın da desteklediği ‘Hayat Devam Ediyor’ projesi devam ediyor.

Suriye’de yaşanan iç savaş sonrası ülkemize sığınan Suriyeli vatandaşların barınma ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim ihtiyaçlarını da karşılayan Çayırova Belediyesi, bu güne kadar yaklaşık 500 okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencisine ve velilerinin çeşitli alanlarda faydalandığı projeye Çayırova Belediyesi’nin diğer eğitim kurumlarından da destekler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Anne-Çocuk Kulübü Öğrenci ve velileri Suriyeli öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

 

ÖĞRENCİLERDEN SURİYELİ YAŞITLARINA ZİYARET

Emek Mahallesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Semt Konağı’nda eğitim gören Suriyeli öğrenciler kendi yaşıtlarından hediyelerini alırken duygulu anlar yaşandı. Kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla düzenlenen ziyarette çocuklar, Suriyeli öğrencilerle tanıştılar sohbet ettiler. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Anne-Çocuk Kulübü velileri de evlerinde hazırladıkları yemekleri Suriyeli annelere ve çocuklara ikram ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.