Öğrencilerden ‘Giymiyorsan Giydir Kampanyası’na destek

Öğrencilerden ‘Giymiyorsan Giydir Kampanyası’na destek

Başlattığı Giymiyorsan Giydir kampanyasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile ekonomik durumu iyi olan insanlar arasında köprü vazifesi gören Çayırova Belediyesi’nin Toplumsal Dayanışma Mağazasına destekler çığ gibi büyüyor.

Her gün desteklerin arttığı, birçok il ve ilçeye örnek olan kampanyaya bir destekte Çayırova İstiklal Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Öğrenciler kampanyaya destek olmak için okullarında oluşturdukları stantlarda topladıkları kıyafet, ayakkabı, mont ve her türlü giyim eşyasını Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasına teslim ettiler. İhtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler aynı zamanda geri dönüşüme katkı sağlamının da bilincine ulaştılar. Topladıkları giyim eşyasını Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasına getirerek yetkililere teslim eden öğrenciler, kıyafetlerin yıkama, ütüleme ve raflara yerleştirmelerine de yardımcı oldular.

HAFTANIN 5 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşların gönül rahatlığı ile gelip, giyim konusunda her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazası modern yapısı ve güler yüzlü personeliyle haftanın beş günü hizmet veriyor. 4 personelin görev yaptığı mağazaya gelen bağışlar yıkama, ütüleme ve paketlemesi yapıldıktan sonra raflarda yerlerini alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.