OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Sevgili Oğlaklar, biliyoruz ki en önem verdiğiniz konuların başında iş hayatınız geliyorJ İyi haber şu ki, bu haftada iş hayatınız ile ilgili olumlu...

Sevgili Oğlaklar, biliyoruz ki en önem verdiğiniz konuların başında iş hayatınız geliyorJ İyi haber şu ki, bu haftada iş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dost meclislerinde huzur bulduğunuz bir haftadasınız. Kendinizle ilgili her konuyu fazlası ile düşündüğünüz, kaygılandığınız için keyif ve mutluluğu gerçekleşecek bazı gelişmelere bağlamış olabilirsiniz fakat hatırlatmalıyız ki, Satürn 2 yıl boyunca sizin burcunuzda kalacak ve hızla kararlarınızı alıp hayatınıza geçirmeye başlarsanız daha az süre mutsuz kalırsınız. Satürn okul müdürü gibidir, bulunduğu yere ciddiyet ve hatta biraz korku salsa da tek amacı vakti geldiğinde sizi mezun etmek ve hak ettiğiniz mutluluğu yakalamanızı sağlamaktır.

Maddi konular ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başında, duygularınızla fevri ve ani tepkiler verebilirsiniz, hafta sonuna doğru daha sakin ve duygulu bir döneme gireceksiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.