“Odamız siyasi iktidar tarafından şekillendirilmeye çalışılıyor”

“Odamız siyasi iktidar tarafından şekillendirilmeye çalışılıyor”

 Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği(TMMOB)’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Kartepe’de bulunan Green Park Otel’de düzenlediği gece ile...

 

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği(TMMOB)’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Kartepe’de bulunan Green Park Otel’de düzenlediği gece ile 59. kuruluş yılını kutladı.  Geceye Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedim Kara ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet İlhan Düzgün,  Hasan Yitim, Ünal Özmural, Soner Biçer, Özgür Öktem, Emrah Aydemir, ve Gültekin Kesin ev sahipliği yaptı. Gecenin açılış konuşmasını yapan şube başkanı Nedim Kara, geceye katılanlara teşekkür etti. 
 

DEMOKRATİK TEPKİYE ŞİDDET
Her geçen gün daha etkin hizmetlerde bulunduklarını ve güçlerini sadece örgütlü şube yapısından aldıklarını ifade eden Nedim Kara, “Ülkemizde ve meslek alanlarımızda sorunlu bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemizde otoriter vesayet düzenine tanıklık ediyoruz. En ufak demokratik tepkiye karşı bile şiddet uygulanıyor. Odamız siyasi iktidar tarafından şekillendirilmeye çalışılıyor. AKP hükümeti mali ve idari denetimimizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlandı” açıklamasında bulundu. 
 ÖZVURAL’A AÇIK DESTEK
Kara, “ 18-19 Ocak’ta genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bu onurlu görevi ve taşıdığım bayrağı genel kurulda devredeceğim. Bu onurlu görevde desteklerini esirgemeyen aileme teşekkür ediyorum.  Bu dönem iki liste halinde genel kurula gideceğiz. Demokrat Makine Mühendislerinin adayı Ünal Özvural’a teslim etmek için canla başla çalışacağım. Yaklaşmakta olan yeni yılınızı kutluyorum” dedi. Kara Ünal Özvural’a açıktan destek olacaklarını ilan etmiş oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.