Öcalan’ın mektubu değil Erbakan’ın kitabı okunmalıydı

Öcalan’ın mektubu değil Erbakan’ın kitabı okunmalıydı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, İstanbul seçimlerinde iktidarın Öcalan’ın mektubunu değil Erbakan’ın Davam adlı kitabını okuması gerektiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras partisinin il yönetim kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Aras şunları kaydetti: “Türkiye’de 3 Kasım 2002 seçimleri ile iktidara gelen AK Parti, 23 Haziran İstanbul seçiminde ciddi bir oy ve güven kaybı ile karşı karşıya kaldı. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimi’nde kazanmış olduğu Fatih, Eyüp Sultan, Zeytinburnu ve Üsküdar ilçeleri de dâhil olmak üzere çok sayıda ilçede CHP’nin gerisine düştü, İstanbul’da AK Parti’nin önde olduğu sadece 11 ilçe kaldı. Güngören ve Kağıthane gibi ilçelerde ise CHP ile aradaki farkın yüzde 1’in altında olduğu görülmektedir. Ayrıca AK Parti adayı Sayın Binali Yıldırım’ın oylarının 31 Mart’la kıyaslandığında ciddi şekilde düştüğünün görülmesi, 31 Mart’ta Sayın Yıldırım ve Sayın İmamoğlu arasındaki çok cüzi farkın, 23 Haziran seçiminde 60 katına çıkarak 800 bini aşması son derece dikkat çekicidir.
YENİ BİR DÖNEM 
Bu sonuçlar, Türkiye’de seçmen psikolojisinin mevcut iktidarla ilgili olarak ciddi bir kırılma yaşadığını, vatandaşın artık iktidarın kendisine anlattıklarına temkinli yaklaşmaya başladığını ve hatta iktidarın her söylediğini sorgusuz-sualsiz kabullenmediğini açıkça ortaya koymakta ve artık siyasette yeni bir dönemin başladığını işaret etmektedir.  
BEKAROĞLU VE ŞENER FAKTÖRÜ 
CHP’ye bizden giden Mehmet Bekaroğlu ve Abdullatif Şener gibi isimler İmamoğlu’ nun klasik CHP siyaseti yapmasının önüne geçerek, İmamoğluna yeni bir vizyon çizdiler. Bu vizyona da milletimiz teveccüh gösterdi. Camide kuran okuyan, halk ile oruç açan belediye başkan adayına İstanbul halkı sahip çıktı. 
ERBAKAN’IN DAVAM KİTABINI OKUSAYDILAR
Bunun karşısında ise, bölücü başı katil Öcalan’ın mektubunu okuyan bir iktidar vardı. Halkımız bu mektubu okuyanlara tokadını vurdu. AKP iktidarı Öcalan mektubunu okuyacağına, merhum Erbakan hocamızın Davam adlı kitabını okumuş olsa idi, bu seçimi kazanırdı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.