O S400’leri biz üretirdik

O S400’leri biz üretirdik

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli il divan toplantısına katılan YRP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Sacit Günbey, Hükümet’in S400 almakla övündüğünü belirtip, “Erbakan, 17 yıl iktidarda olsaydı S400’leri biz üretirdik” dedi.

Yeniden Refah Partisi, temmuz ayı İl divan toplantısı Körfez İlçe’de gerçekleşti. Toplantı divanı; Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil, Siyasi İşler Başkanı Erkan Katırağ, Eğitim Birim Başkanı Maşallah Söğüt, İl Sekreteri Cengiz Adıberi’den oluştu.

İLK SEÇİMDE BİRİNCİ PARTİYİZ

YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ilk seçimde birinci parti olarak mecliste yer alacaklarını kaydederek, “12 ilçemizde yönetim kurulları oluşturuldu ve kongrelerini yaptılar. Mahalle kurulum çalışmaları devam etmekte. Partimize olan teveccühe inanın yetişemiyoruz. Bunca yılık siyasi hayatımda insanların böylesine canla başla parti teşkilatlarına gelerek üye olduğuna ilk kez şahit oluyorum. Bugünden müjdeliyorum ki Allah’ın izni ile ilk seçimde birinci parti olarak mecliste olacağız ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyde Cumhurbaşkanı olacak Allah’ın izni ile” dedi. Aras şöyle devam etti:

TEZGÂHLARI BOZUK 
 
“Yılın ikinci altı ayı için memur ve memur emeklisi maaşına zam beklerken çaya, şekere, elektriğe yüzde 15 zam yapıldı ama memura, emekliye gelince yüzde 5 zam yapıldı. Bu iktidarın daha fazlasını vermesi imkânsız çünkü ellerinde para yok. ülkeyi idare edemiyorlar. En son savaşta askerin ihtiyacı için ayrılan kara gün akçesine göz diktiler. Merkez Bankası Başkanı buna onay vermediği için görevden aldılar. Üretim, yatırım, ihracat olmadan hayallerimize ulaşmamız mümkün değil. Yoldaki araba, havadaki uçak, kurbanlık hayvan, yediği saman ithal. Bunların tezgâhı bozuk bu tezgâhtan doğru iş çıkmaz.”

EN HAYIRLI TEŞKİLAT

YRP Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet eski Bakanı Prof.Dr. Sacit Günbey yeryüzünün en hayırlı teşkilatının Milli Görüş teşkilatları olduğunu öne sürerek başladığı konuşmasında, “Yeryüzünü şer güçler kan, gözyaşı, acı ve sömürü ile ifsat ettiler. Bizler Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak yeniden Dünya’da Adil Düzen kuracağız. İşte bu yüzden yeryüzündeki teşkilatların en hayrlısı Milli Görüş teşkilatlarıdır” dedi. Günbey ayrıca özetle şunları kaydetti:

S400’LERİ BİZ ÜRETİRDİK!

“Basında gördüğümüz kadarıyla hükümet adına en yetkili kişi S 400’lerle ilgili, ‘Cumhuriyet tarihimiz değil, tarihimizin en büyük anlaşmasını yaptık’ diyor. Bizde diyoruz ki; Erbakan 17 yıl iktidarda olsaydı bu füzelerden daha tesirli ve kıymetlisini milli olarak üretmiştik. Bununla da kalmayıp sanayi ve teknolojide Rusya ve Almanya’dan daha ileri bir devlet olurduk. Siz 17 yılda daha otomobil üretemediniz. Şimdi elalemden füze aldığınız için bunu tarihin en büyük anlaşması olarak taktim ediyorsunuz. Bu milletin Yeniden Refah Partisinden başka dostu yoktur.

BU ZAMLARI YENİDEN GÖRECEĞİZ

50 yılda biriktirilen limanların, fabrikaların hepsi satıldı. Bir kısmının arazisine TOKİ ev yaptı. Bunca satışa rağmen borcumuz 4 misli arttı ve borcun faizini ödeyemez hale geldik.  Refahyol Hükümetinde tek kuruş borç almadan, vergi koymadan, bir yılda memur ve memur emeklisine yüzde 134 zam yaptık. BAĞKUR emeklisine yüzde 1000 zam yaptık. Yeniden Refah Partisi nerede, bunlar nerede. Allah’ın izni ile Dr. Fatih Erbakan iktidarında bu maaş zamlarını yeniden göreceğiz.

YAPTIK YİNE YAPACAĞIZ

Ben size hayalden bahsetmiyorum. Yaptık yine yapacağız Allah’ın izni ile diyorum. 6 ayda tek kuruş zam yapmadan vergi koymadan 35 milyar dolar kaynak paketi bulduk, yılda 70 milyar dolar yapar. Şimdi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin başkanlığında yaptığımız çalışmalarla bu kaynak paketlerini en az 100 milyar dolar seviyesine çıkarıyoruz. Halkımız bu kara günlere bakarak yese düşmesin, gelecekten asla ümit kesmesin. Milletimiz için Yeniden Refah Partisi, yeniden Erbakan var.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.