‘O renk uyumlu değil’

‘O renk uyumlu değil’

  Gebze Belediyesi tarafından Gebze Kent Meydanı’na yapılan AK Çarşı ile ilgili olarak tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin siluetine uygun...

 

 

Gebze Belediyesi tarafından Gebze Kent Meydanı’na yapılan AK Çarşı ile ilgili olarak tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin siluetine uygun olmadığını yönündeki tartışmalara AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı da katıldı. Kaflı, “Yapılan çarşının rengi ile tarihi yapımının rengi arasında renk uyumsuzluğu var” dedi.

 

GÖZÜ TIRMALAYAN BİR RENK

İlçe teşkilatında önceki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Son gönlerde kamuoyunda sıkça tartışılan AK Çarşı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kaflı, “Yapılan çarşının renk uyumu ile tarihi yapının renk uyumu hoş değil. Çarşıya yapılan renk gözü tırmalıyor. Rengin değiştirilmesi için galiba anıtlar kurulundan izin alınılması gerekir” şeklinde görüş belirtti. 

TAKSİM VE TAHRİR BİRBİRİNE BENZİYORMUŞ 

Mısır’da yaşanan olaylara ve gelişmelere de değinen Kaflı,”Taksim’dekilerle Tahrir Meydanı’nda toplananlar birbirine benziyor. Taksim Meydanı’nda toplananlar seçilmiş olan bir iktidara defol git dediler. Her iki meydanda seçimle işbaşına gelen iktidarları istemiyorlar” şeklinde görüş belirtti. Belediye başkanlığı için aday adaylık sürecinin genel merkez tarafından açıklanacak takvimle birlikte belli olacağını açıklayan Kaflı, “Aday adayı bolluğu olmaması için genel merkez bir karar verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.