“O koltuklara MHP oturacak”

“O koltuklara MHP oturacak”

 Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe istişare toplantılarının bu hafta...

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe istişare toplantılarının bu hafta ki konukları İl Başkanı Aydın Ünlü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Saffet Sancaklı’ydı. MHP Çayırova İlçe Binasından akşam saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya Saffet Sancaklı’nın konuşması damga vurdu. İstişare toplantısının basına açık olan bölümünde söz alan İlçe Başkanı İsmail Akkuş, kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra sözü İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bıraktı.

 

BELEDİYE BİNASINA 3 HİLALİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ

Saffet Sancaklı ile yoğun bir tempoda çalışmalar yürüttüklerini belirten Ünlü “Bugün 7. İstişare toplantımızdayız. Buradaki amacımız Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Saffet Sancaklı’yı sizlerle buluşturmak ve bölgeye daha iyi tanıtabilmektir. Sizlerle yapacağımız bilgi alış verişleri bizler için çok önemli, sizlerin görüş ve uyarıları çok önemli şuana kadar yapmış olduğumuz istişareler çok olumlu sonuçlar verdi.  Zaten ayın 1’ine kadar bu şekilde devam edeceğiz ve sonra tamamen sokaklara ineceğiz. Seçimlere 4 ay kaldı ve Çayırova’nın da diğer ilçelerimiz gibi belediye binasına 3 hilali bayrağı dikeceğini çok iyi biliyoruz. Bu yolda sizlere çok iş düşüyor ve ben sizlere çok ama çok güveniyorum. Özellikle Diyarbakır’da yaşanan son olayların ardından vatandaşlarımızın bize sahip çıkacağını biliyoruz. Biz hem Çayırova’nın hem Kocaeli’nin hem de Türkiye’nin ümidi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

KAHVE İÇMEYE DAVET EDİYORUM

 

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ise konuşmasında çok iddialı sözlere yer verdi. 2014 Seçimlerinin artık sadece bir yerel seçim olmadığını belirten Sancaklı “Bu seçimler artık ülkemizin kurtuluşu için çok önemli bir hal almıştır, İktidar son Diyarbakır olaylarının ardından Türk vatandaşlarla vedalaşmıştır” dedi. Yerelde iktidar olmak için çok iddialı ve çok arzulu olduklarını da dile getiren Sancaklı “Kocaeli’de Allah’ın da izniyle rekor bir oy oranı alacağız. 44 yıl önce kurulan partimiz hala aynı dik duruşa sahip, biz bugüne kadar verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız, Yerelden genele iktidara adayız ve halkımızın da bizleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz.  Hepimiz bu süreçte bazı fedakârlıklar yapacağız elbet, fakat sonucunda hepimiz mutlu ve huzurlu olacağız. Bu kadar menfaat peşinde koşan insanın içinde dik durmak elbette kolay değildir, fakat Milliyetçi Hareket Partisi az önce de söyledim, dik duruşunu hiç bozmadı.  Şimdi basın mensubu arkadaşlarımın kameralarının içine bakarak söylüyorum; Sizleri 31 Mart günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamına MHP'nin adayı Saffet Sancaklı oturmuş vaziyette, kahve içmeye davet ediyorum. Oradan da Çayırova'ya ve kazandığımız diğer ilçeleri kahve içmeye gideceğiz. O sabah çok belediye dolaşacağımızdan sabah bir talcid için ki kahveler midenize dokunmasın” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.