Neredeyse kendimizi unutacağız

Neredeyse kendimizi unutacağız

 Başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere şehir yaşamının olumsuz koşulları, insanları daha fazla unutkanlaştırıyor. Özellikle şehir içi minibüslerinde...

 

Başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere şehir yaşamının olumsuz koşulları, insanları daha fazla unutkanlaştırıyor. Özellikle şehir içi minibüslerinde bulunanlar, Kocaeli halkının ne kadar unutkanlaştığının en önemli göstergesi. Dahası var, şehir içi minibüslerinde eşyaların yanı sıra çocuğunu unutanlar bile var.

NE ARARSAN VAR

İzmit 5 Nolu Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinde minibüslerde unutulan yüzlerce eşya bulunuyor. Çocuğunu bile unutanların olduğu şehir içi yolcu minibüslerinde daha çok kredi-banka kartları, nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliklerinin bulunduğu cüzdanlar, anahtar, cep telefonu, kâğıt ve bozuk paralar da var.

BAŞVURUN

5 Nolu Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan Öztürk, unutulan eşyaları en fazla 1 ay süreyle kooperatifte muhafaza ettiklerini, daha sonra polis merkezlerine teslim ettiklerini söyledi. Unutulan nakit parayı tutanakla teslim ettiklerini belirten Öztürk, “Eşyalarını unutanların ancak yüzde 5’i geri almaya geliyor. Eşyalarını araçlarımızda unutanlar 312 70 70 nolu telefonumuzdan bizi arayıp sorabilirler” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.