NEFESLER TUTULDU

NEFESLER TUTULDU

AKP ve CHP’de heyecan gittikçe artıyor Yerel seçimler yaklaşırken, siyasette hareketlilik her geçen gün biraz daha artıyor. AKP’de üç ilçe belediye...

AKP ve CHP’de heyecan gittikçe artıyor

 

Yerel seçimler yaklaşırken, siyasette hareketlilik her geçen gün biraz daha artıyor. AKP’de üç ilçe belediye başkanı aday adaylık başvurusu yaptı. CHP’de ise Çayırova ve Darıca’da aday belirlemek için üyelerin önüne sandık konulacak ve ön seçim yapılacak.

 

AKP ve CHP’de aday belirleme çalışmaları kapsamında hareketli günler yaşanıyor. AKP’de dün üç ilçe belediye başkanı aday adaylık başvurularını yaptılar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak ve Dilovası Belediye başkanı Cemil Yaman ilçe teşkilatlarına aday adaylık dosyalarını teslim ettiler.  CHP’de ise iki ilçede ön seçim heyecanı yaşanacak. Darıca’da Yakup Törk ve Cengiz Hemşioğlu, Çayırova’da da Timur Koç ile Mustafa Anaç aday olabilmek için ön seçime katılacak olan isimler. Her iki ilçede de üyelerin önüne sandık konulacak ve önümüzdeki seçimlerde CHP’nin adayı olacak isimler belirlenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.