‘Nefes kredisi kullanımında ikinci sıradayız’

‘Nefes kredisi kullanımında ikinci sıradayız’

  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Nefes Kredisi’nin kullanımında Türkiye’de Ankara Ticaret Odası’nda sonra 365...

 

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Nefes Kredisi’nin kullanımında Türkiye’de Ankara Ticaret Odası’nda sonra 365 oda içerisinde ikinci sıradayız.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Meslek Komite ve Disiplin Kurulu Üyelerinin katılımı ile Meslek Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcılarının seçimi yapıldı. GTO’da önceki akşam gerçekleşen seçimlerde bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Meslek komitelerinin çok verimli çalışması demek meclisin ve odanın çok verimli çalışması demektir. Nefes Kredisi’nde Türkiye’de Ankara Ticaret Odası’nda sonra 365 oda içerisinde ikinci sıradayız. Bankaya para takviyesi yaparak Ankara’yı geçmek istiyoruz.

TAKİP EDEN DEĞİL TAKİP EDİLEN BİR ODAYIZ

Bunlar meslek komitelerinin çalışmalarının eseri. Meslek Komiteleri çalışmazsa bu odanın bir işlevi olmaz. Oda proje üretip ve bir takım etkinlikler yapıyorsa bunda sizlerin emeği çok büyük. Oda seçimlerine katılımın ne kadar fazla olduğunu gördünüz. Bu katılım bu odanın bir marka olduğunu, bu odanın bilirliliğini, bu odanın üyelerinin sorunlarına ilgiyi gösteriyor. Takip eden değil takip edilen bir oda olduk. İleriki günler tüm meslek komiteleri ile bir araya geleceğiz. Bu seneki projelerimizden biri Gebze’de yaşayan Gebze’de harcayacak. Birbirimizle ticaret yapacağız.” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.