Necati Korkmaz oğlunu evlendirdi

Necati Korkmaz oğlunu evlendirdi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile Nilgün Korkmaz çiftinin yakışıklı oğulları Abdulkadir Korkmaz ile Nurten Ayşe – Turan Özbilici çiftinin güzel kızları Dilara görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Anadolu Sarayı Salon Diamond’da gerçekleşen düğünde çiftin nikahlarını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kılarken şahitliklerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sinan Ejderoğlu ve Birol Aydın ile Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan üstlendi. Çiftin düğünlerine Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Sağlık Grup Başkanı Doktor İlhan Kadıoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanları Samet Gürsoy (İzmit), Yusuf Aksu (Çayırova), Mustafa Türel (Dilovası), Ömer Faruk Coşkun (Körfez), AGD Gebze Başkanı Muhammed Emin Karakaya’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

GÖRÜCÜ USULÜ DAHA SAĞLIKLI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz günümüzde evliliklerin artık menfaatler üzerine kurulduğunu, bu tutumun her tür gelenek ve örfümüze aykırı olduğunu belirtip en sağlam temellerin görücü usulü evliliklerde atıldığını çünkü iki gençten ziyade iki ailenin tavsiyelerinin daha büyük önem taşıdığını söyledi.

CÜZDAN JESTİ

Nikah akdinin ardından çifte mutluluklar dileyen Başkan Büyükgöz evlilik cüzdanını çiftten gelin hanıma teslim etmek üzere Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’a, Birol Aydın da KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak’a teslim etti. Çakmak ise cüzdanı vermek için aile reisi olduğu gerekçesiyle damadı tercih etti.

OTİZM UYARISI

Başkan Büyükgöz nikahın sona ermesinin ardından, “Kamu spotu” tarzında bir uyarıda daha bulundu. Eskiden binde 3 olan otizmli çocuk oranının günümüzde yüzde 3’e yükseldiğini kaydeden Büyükgöz bu artışta üç ana etkenin ise kadınların aşırı kozmetik kullanımı, bulaşıkta kullanılan hatalı deterjanlar ve kadınların sigara tüketimi olduğunu kaydetti.

Nikahın ardından takı töreni ve eğlenceyle süren düğünde birbirlerine dünür olan Korkmaz ve Özbilici aileleri dört dörtlük bir ev sahipliği yaparken çocuklarının mürüvvetini gördükleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.