Nebil Uzun güven tazeledi

Nebil Uzun güven tazeledi

Kocaeli Güneşspor, olağan kongresi Fuar içinde bulunan Kocaeli Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Nebil Uzun güven tazeledi ve yeniden başkanlığa seçildi.

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET
İlimizin başarılı kulübü Kocaeli Güneşspor, olağan kongresini Fuar içinde bulunan Kocaeli Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirdi. Divan Başkanlığı eski başkan Recep Sertçetin’in yaptığı genel kurula üyeler, yöneticiler ve ve futbolcular katıldı. Yapılan kongre sonucunda mevcut Başkan Nebil Uzun güven tazeledi ve yeniden başkanlığa seçildi. Kulübe hizmet eden eski başkanlara plaket verildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Nezil Uzun, " Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Bugün bizlere destek için gelen Kurucu başkanımız Recep Sertçetin başkanıma , Görevi 5 yıl önce devraldığım Murat Uzar başkanıma, değerli basın mensubu arkadaşlarımıza, spor camiasının emektarlarına ,Ersin Karaş abime, arkadaşlarımıza, sporcularımıza, iş arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Yönetim kuruluna yeni katılan arkadaşlarımız ile Kent ve Ülke futboluna sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.