Nebahat Çehre’yi Alzheimer korkusu sardı

Nebahat Çehre’yi Alzheimer korkusu sardı

Yaklaşık 4 yıl önce Alzheimer olduğu iddia edilen Nebahat Çehre hakkındaki haberler o dönem asılsız çıksa da, ünlü oyuncunun şu sıralar unutkanlık...

Yaklaşık 4 yıl önce Alzheimer olduğu iddia edilen Nebahat Çehre hakkındaki haberler o dönem asılsız çıksa da, ünlü oyuncunun şu sıralar unutkanlık sorunu olduğu ve Alzheimer korkusu yaşadığı söyleniyor.

73 yaşında unutkanlık sorunu yaşamaya başlayan usta oyuncuyu Alzheimer korkusu sardı. Güzellik ve genç kalma sırları her zaman merak konusu olan Çehre, kısa süre önce hamamda kese yardımıyla cildinin yenilendiğini dile getirmişti. Ayrıca düzenli uyku, bol su ve sağlıklı beslenmeyle de bunu desteklediğini anlatmıştı.

Güneş’te yer alan iddiaya göre ünlü isim son zamanlarda unutkanlık sorunu yaşıyor. Yakın çevresinin söylediğine göre Nebahat Çehre'de unutkanlık başlamış. Hatta bu durum o kadar ciddi boyutlara ulaşmış ki, dostları Çehre'nin bir doktora görünmesi gerektiğini söylemişler.

2013 yılında da usta oyuncunun Alzheimer olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış fakat asılsız çıkmıştı.

NEBAHAT ÇEHRE’DEN YALANLAMA GELDİ

Ünlü oyuncu kendisinde unutkanlık başladığı ve Alzheimer korkusu sardığı yönünde çıkan haberlere bir yazılı açıklamayla cevap verdi:

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım; Bugün internet sitesi ve gazetelerde gerçeği yansıtmayan, imajımı zedelemeye yönelik haberlerle karşılaştım. Öncelikle belirtmeliyim ki, haberler gerçeği yansıtmadığı gibi magazin gündemini değiştirmeye yöneliktir. Asli değeri olmayan haberleri yapan kişi ve kurumlarla alakalı Avukatım Bilal Küçükşengün gerekli hukuki süreci başlatmıştır. Şuan hali hazırda okuduğum 6 senaryo mevcut doğru proje ile karşınızda olmayı amaçlıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Nebahat Çehre

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.