NE OLACAK ÇAYIROVASPOR’UN HALİ?

NE OLACAK ÇAYIROVASPOR’UN HALİ?

Çayırova yerel yönetimi değerine sahip çıkmıyor!Çayırovaspor’da hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. Camiada ciddi bir belirsizlik hakim....

Çayırova yerel yönetimi değerine sahip çıkmıyor!

Çayırovaspor’da hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. Camiada ciddi bir belirsizlik hakim. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın kulüpte aktif rol almaması ve öncülük etmemesi sıkıntıyı büyütüyor. Krizin çıkması an meselesi.

 

KRİZ KAPIDA!

Geçen sezon müthiş bir başarıya imza atarak Bölgesel amatör lige çıkma başarısı gösteren Çayırovaspor ciddi bir belirsizlik yaşıyor.

Vahdet Kılıç ve Ensar Acar  mütevazi kadrosuyla geçen sezon Kocaeli futbolunda bir devrim yaratarak Çayırova halkına büyük gurur yaşatmıştı.

 

BEKLENTİLERE CEVAP YOK

Birkaç ismin çabası ve doğru hamlelerle başarıya ulaşan, bu hazineye de sahip olduğunu gösteren Çayırovaspor’un bölgesel Amatör ligde daha şaşalı adımların atılması beklenirken Belediye Başkanı başta olmak üzere ilçenin iş adamları Çayırovaspor değerine henüz sahip çıkmayarak hayal kırıklığı yaşattılar. Bu ilgisizliğin devam etmesi durumunda Çayırovaspor’un ciddi sorunlarla karşı karşıya geleceği kaçınılmaz olarak değerlendiriliyor.

 

LİGDE KALMAK BÜYÜK BAŞARI OLUR!

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç, bekledikleri desteği henüz görememenin üzüntüsünü ve stresini yaşıyor.

Kara kara düşünen deneyimli spor adamı, rakiplerimizin 3 futbolcuya verdikleri parayla biz takım kurduk. Rakiplerimizin durumlarını ve yaptıkları transferler üst düzey, ligde kalmamız, tamamen hocamız ve futbolcularımızın göstereceği özveri ve gayrete bağlı bir duruma geldi” diye konuştu.

 

 

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Çayırovaspor Teknik Direktörü Ensar Acar, beklendikleri bir ambiyans yakalayamadıklarını  ifade ederek, futbol işi aidiyet duygusu gerektirir. Sadece bizim çabalarımızla başarı yakalanmaz. Çayırova halkı Çayırovaspor’u sahiplenmeli. Bize bu noktada ilçeyi yönetenler öncü olmalı, mevcut kadromuza yapacağımız takviyelerle, takım ruhunu yakalarsak ligde söz sahibi olabiliriz” dedi.

 

GÖKHAN VE KADİR ÇAYIROVASPOR’DA

 

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Çayırovaspor Ali Kahya Belediyespor’un forveti Gökhan’la eski Gebzespor’lu futbolcu Kadir’le prensipte anlaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.