Nazlı Yılmaz toprağa verildi

Nazlı Yılmaz toprağa verildi

BİLKAR Tiyatro Toplulukları Genel Sanat Yönetmeni Abbas Kırçıl’ın kayınvalidesi, Gebze Belediyesi’nden emekli Sebahat Kırçıl’ın annesi Nazlı Yılmaz toprağa verildi. Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy’daki cenaze namazının ardından Pelitli’de defnedildi

1--nazli-yilmaz-001.jpgkircillar-cenaze-5-001.jpgkircillar-cenaze-10-001.jpg

Gebze’nin Osman Yılmaz Mahallesi sakinlerinden, aslen Ardahan Hanak eşrafından 90 yaşındaki Nazlı Yılmaz toprağa verildi. Nazlı Yılmaz mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy Camii’nde dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli’de defnedildi.

Pelitli’de defnedildi

Aslen Ardahan Hanak eşrafından olan Nazlı Yılmaz (90) hayatını kaybetti. Yaşlılığa bağlı sebepler ve rahatsızlıklardan ötürü hayatını kaybettiği öğrenilen Nazlı Yılmaz dün ikindi namazına müteakip, Gebze’nin Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitli Köyü’ndeki Gebze Belediyesi Mezarlığı’nda defnedildi. Yılmaz’ın cenaze namazı Gebze Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nden Alim Arslan tarafından kıldırıldı.

Eşi Levent Yılmaz’ı iki sene önce kaybeden ev kadını Nazlı Yılmaz, Gebze Belediyesi’nden emekli Sebahat Kırçıl ile birlikte Gülhan Zurel, Perihan Özçelik, Togay Yılmaz ve Savaş Yılmaz’ın annesi; BİLKAR Tiyatro Toplulukları Genel Sanat Yönetmeni ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru Abbas Kırçıl’ın kayınvalidesiydi. 9 torun sahibiydi.

Son yolculuğuna birlikte uğurladılar

Nazlı Yılmaz’ın cenaze namazına CHP Gebze İlçe eski Başkanı Sedat Tatar, Gebze Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yayla, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli ve Müzik Toplulukları Direktörü Refik Köksal, Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, GESLİMED Başkanvekili ve AKP İl eski Başkan Yardımcısı Yekta Türker ile yönetim kurulu üyesi Fethan Çağman, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Eğitim-Sen Gebze Şube Sekreteri Eylem Bahadır, Gebze Dışarıdaki Patiler kurucusu Dilek Dikkatli  ile birlikte Hikmet Koçoğlu, İsmail Sungur, Derya Ağdaş, Fatih Erdaş, Özgür Ekinci’nin de aralarında bulunduğu siyaset, sanat ve sivil toplum çevreleri; Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri’nden zabıta memurlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katılıp merhum Nazlı Yılmaz’ı son yolculuğuna birlikte uğurladı. Kırçıl Ailesi’nin acısına ortak oldu.

Yeni Haber; merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.