NAZAR BONCUĞU OLSUN: 2-3

NAZAR BONCUĞU OLSUN: 2-3

U-17 play-off ikinci maçında Hisareynspor’la deplasmanda karşılaşan Beylikbağıspor 2-0 öne geçtiği maçta büyük bir şok yaşadı.  Bu sezon...

U-17 play-off ikinci maçında Hisareynspor’la deplasmanda karşılaşan Beylikbağıspor 2-0 öne geçtiği maçta büyük bir şok yaşadı.

  

Bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Beylikbağıspor U-17 takımı play-off haftasının 2.maçında Hisareynspor’la Kavaklı stadında karşılaştı.

 Maça fırtına gibi başlayan Beylikbağı, 12.dakikada Emin, 17.dakikada Uğurcan’ın attığı gollerle 2-0 öne geçerek büyük avantaj yakaladı. İşi ilk yarıda bitirmek isteyen ve rakibinin üstüne giden Beylikbağıspor  24.dakikada kalesinde golü gördü. Bu golden sonra maça ağırlığını koyan ev sahibi Hisareynspor taraftarının da desteği ile hakemi ve Beylikbağıspor’u baskı altına aldı. ilk yarının 32.dakikasında ev sahibi ekip bir gol daha bularak durumu 2-2 ye getirdi. Devre bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda iki takım galibiyet için bastırdı. Kıran kıran geçen maçta galibiyet golünü Hisareyn 72.dakikada bularak 2-0 geriden geldiği maçı 3-2’ye getirdi. 78.dakikada Beylikbağıspor’un genç yıldızı Osman Okur penaltı atışında topu kaleciye nişanlayınca Beylikbağıspor adına güzel başlayan maç hüsranla sonuçlandı. Hisareynspor mücadeleyi 3-2 kazanarak 3 puanın sahibi olurken Beylikbağıspor bu sezon grup maçlarıyla birlikte çıktığı 13 resmi maçta ilk yenilgisini aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.