Nar Montessori Kreş’te sağlıklı beslenme projesi

Nar Montessori Kreş’te sağlıklı beslenme projesi

  Kocaeli’nin ilk ve tek butik montessori okulu olan Nar Montessori Kreş, her hafta  projeler gerçekleştirerek çocukların hem genel kültür...

 

 

Kocaeli’nin ilk ve tek butik montessori okulu olan Nar Montessori Kreş, her hafta  projeler gerçekleştirerek çocukların hem genel kültür hem de vizyonlarının gelişmesi anlamında destekliyor.

Çok küçük yaşlardan itibaren masallar yerine gerçek bilgi ile çocukların tanıştırılması gerektiğini belirten Nar Montessori kurucuları Selin Aydın, Neslihan Altınsoy ve Seda Saroğlu Taşer, “çocuklara bilgi doğru ve yalın bir şekilde anlatıldığı taktirde dünyayı ve döngüyü çok dağa hızlı öğrendiklerini okulumuzda beş yıldır her an gözlemliyoruz” dedi.

Nar Montessori Kreş farkı ile dünya, yeryüzü, ülkeler ve kültürler, insan gibi bir çok konunun ele alındığı projeyi eşsiz bir sunumla çocuklara sunmaya devam ediyor... Geçtiğimiz hafta sağlıklı beslenme projesi gerçekleştiren kurum besin piramidi ile çocuklara en çok ve en az tüketilmesi gereken gıdalar hakkında bilgiler verdi. Çocuklar dokunarak, görerek, tadarak ve koklayarak gerçek besinlerle tanıştı. Sağlıklı beslenme konusuna Nar Montessori Kreş mutfağında da çok dikkat ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.