Nakliyeciler Terminali’nde temizlik

Nakliyeciler Terminali’nde temizlik

Gebze Belediye uhdesine tamamen geçen Marmara Nakliyeciler Terminali’nde belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı.

Gebze’de bulunan Marmara Nakliyeciler Terminali, pırıl pırıl oldu. Yaşanan hukuki sürecin Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yakın ilgi ve alakasıyla kamu yararına neticelenerek Gebze Belediye uhdesine tamamen geçen Marmara Nakliyeciler Terminali’nde belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarla, terminal çevresi pırıl pırıl oldu. Her gün yüzlerce kamyonun giriş çıkış yaptığı, yerleşik esnafın yanı sıra nakliye esnaflarının da sıklıkla kullandığı Marmara Nakliyeciler Terminali’nde temizlik ekipleri tarafından bölgeye gelişi güzel atılmış çöpler temizlendi.

EĞİTİMLER VERİLECEK

 Geri dönüşüm kafesi, çöp konteynırı gibi ekipmanların da ekipler tarafından yenilendiği terminalde, çevre ve insan sağlığının korunmasına yönelik çalışmaların ileriki günlerde başlatılacağı bilgisini veren Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri Marmara Nakliyeciler Terminali’nde ayrıca sıfır atık yönetimi kurularak eğitimler verileceğini dile getirdi. Marmara Nakliyeciler Terminali’nde en kısa sürede yer altı çöp konteynırı uygulaması da yapılacak. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.