Nail Çiler binleri buluşturan iftara katıldı

Nail Çiler binleri buluşturan iftara katıldı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Dilovası Görkem Çiler Semt Konağı bahçesinde gerçekleşen iftar programına katıldı.

İftar programına AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve meclis üyeleri, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AKP İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, AKP Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

NAİL ÇİLER'E VEFA

İftar programında bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası'na ve bölgemize güzel eserler yapan, çalışkan ve dürüst kişiliği ile herkesin gönlünü kazanan Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler'in oğlunun adına yaptırdığımız Görkem Çiler Semt konağımızı da halkımızın hizmetine açmış bulunuyoruz. Dilovası'na her seferinde büyük önem veren ve son olarak Dilovası Mehmet Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı merkezi adı altında yapılan dev kompleks için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.  

ÇİLER'DEN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

İftar programında son olarak teşekkür konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve ekibinin böyle güzel bir esere oğlumun adını vererek onu yaşatmak istemesi beni çok duygulandırdı. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem bölgemize hem de Dilovamıza güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.